- Konu Sahibi Daxgx Çiçexgxim
-
ya ne bileyim, zaten temizliği o değil ben yapıyorum, ona soranda kabahat............
arkadasım bende her ikiside var .ikisininde işlevleri farklı okudugum kadarıyla sen ucusan tozlardan kurtulmak istiyorsan ( tavsiyem benim kullanımı kolay pratık su filtreli süpürgelerden bir tane al) ben kendim kullandıgım cok memnunum istersen markasını yazarım. evkur magazasından almıştım 1 senedir kullanıyorum
Bizde ihlasın temizlik robotu var...
Gerçekten çok güzel o normal süpürgenin bıraktığı tozları tamamen alıyor...
Tavsiye ederim...
Bende su filtreli elek.süpürgesi kullanıyorum ama suyunu değiştirmzsen iğrenç kokuyor.zaten haftada bir ancak süpürge açabiliyorum.1 hafta şarjlı süpürgeyi kullanıyorum diğer hafta elekt.süpürgesini.Birde ben suyuna güzel koksun diye yüzey temizleyiici döktüm bir kere ya inanılmaz köpük oldu taştı falan.Siz ne koyuyosunuz ben yanlış mı yaptım bilmiyorum?
Bende su filtreli elek.süpürgesi kullanıyorum ama suyunu değiştirmzsen iğrenç kokuyor.zaten haftada bir ancak süpürge açabiliyorum.1 hafta şarjlı süpürgeyi kullanıyorum diğer hafta elekt.süpürgesini.Birde ben suyuna güzel koksun diye yüzey temizleyiici döktüm bir kere ya inanılmaz köpük oldu taştı falan.Siz ne koyuyosunuz ben yanlış mı yaptım bilmiyorum?
ben suya çeken elektrikli süpürgelerden kullanıyorum.
2 sene önce 1500 YTL ciwarına almıştık ama kesinlikle değer.
hali yıkama da yapıyor başka bir mekanizması da war yani.
inanılmaz bir emiş gücü war,
her temizlikten sonra hayret ediyorum yani.
koltukların içinden bile ciddi toz çıkıyor.
ki ben çok titizimdir,öyle çok kirlenmesini beklemem ewin temizlik için.
arkadasım bende her ikiside var .ikisininde işlevleri farklı okudugum kadarıyla sen ucusan tozlardan kurtulmak istiyorsan ( tavsiyem benim kullanımı kolay pratık su filtreli süpürgelerden bir tane al) ben kendim kullandıgım cok memnunum istersen markasını yazarım. evkur magazasından almıştım 1 senedir kullanıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?