Su Filtreli Sübürge ,kullanan arkadaşlar..

bende 2 sene önce 1500 ytlye almıştımm halı yıkamalıı
helal olsun verdiğimm paraya değerr
öye güzel temisliyoki
1 gün süpürmesemm tozlarr havada uçuyo sanıyomm
kesinliklee tavsiye ederimm

bugün sordum ihlasın temizlik robotunu 1.500 milyar dediler, ürün için değer ama şu anda alamam gerçekten....

su filtreli bir ürün düşünüyorum....

rowentanın aqua elektirikli süpürgesi için 320 TL dediler, sizce uygun mu...alan varsa kaça aldı...?

arkadasım bende her ikiside var .ikisininde işlevleri farklı okudugum kadarıyla sen ucusan tozlardan kurtulmak istiyorsan ( tavsiyem benim kullanımı kolay pratık su filtreli süpürgelerden bir tane al) ben kendim kullandıgım cok memnunum istersen markasını yazarım. evkur magazasından almıştım 1 senedir kullanıyorum

aleyna ,senin kullandığın süpürgenin markasını yaz ,ben hafta sonu evkura bakarım.. kapalı yoldaki evkur demi..yerimseniben

benimki arnicanın su filtrelisi.babamın çeyiz hediyesi.ve çok memnunum kuru makinalardan kat be kat ii temizliyor.fiyatıda uygun.tavsiye ederim kullanmak istyenlere.kimlerine zahmetli geliyomuş ama olsun o kadar en azından evi tozu dumana katmıyor süpürürken.bire iice kurulamazsan biraz koku yapıyor onun içinde suyun içine koku verici şeyler, mesela, kolonya, çamaşır yumuşatıcısı,oda spreyi falan sıkınca 2.kullanımda kapağı açınca pis gibi koku geliyor burnunuza.tavsiye edilir yani...

ha bu arada benimki 1400 watt ilk etapta çöpe atılcak bi makina die düşündümama öle diil çok güçlü çekişi var.benim tek rahatsız olduğum konu çok sesli çalışıyo maalesef.gece kullanımında sıkıntılı olabilir.fiyatıda 140 tı.3 ay önce.

Canım ben geçen sene bi tanıtımda bir temizlik robotu görmüştüm..En sonunda kararımı verip aldım benimki temizlik robotu biraz pahalı bişey ama hem evimi süpürüyor, hem halılarımı döverek temizliyor,havayı temizleyip güzel koku saçıyor, hemde halı yıkıyor...Kesinlikle tavsiye ederim. adı libelle temizlik robotu fiyatı 1600 tl...

Hafta sonu çarşıda baktım modellere,kaliteli uygun modeller var ,ama eşim tutturdu illa dyson alalım diye bende onu beğenmedim.. hem bi dünya para hemde,tozu suyun içine değilde kapın içine alıyor ,ama boşaltırken yine her yer toz içinde kalacak,ben uğraşamam onunla.

Bizde ihlasın temizlik robotu var...
Gerçekten çok güzel o normal süpürgenin bıraktığı tozları tamamen alıyor...
Tavsiye ederim...

a.sArkadaşa katılıyorum almışken ihlas temizlik robotu al valla kardeşim aldı çok memmun çok özelliği vaar banada eve tanıtıma geldiler ben maddi yönden alamadım ama ne yalan söyliyeyim hala o süpürgede aklım.:uhm:

Bende su filtreli elek.süpürgesi kullanıyorum ama suyunu değiştirmzsen iğrenç kokuyor.zaten haftada bir ancak süpürge açabiliyorum.1 hafta şarjlı süpürgeyi kullanıyorum diğer hafta elekt.süpürgesini.Birde ben suyuna güzel koksun diye yüzey temizleyiici döktüm bir kere ya inanılmaz köpük oldu taştı falan.Siz ne koyuyosunuz ben yanlış mı yaptım bilmiyorum?

Öncelikle su haznesini her kullanımdan sonra dökmek, hatta arada bir deterjanla yıkamak şart...Canım Kokular büyük marketlerde satılıyor ama evdeki yumuşatıcılarıda kullanbilirsin, onlar köpürmez.. Yalnız çok koymamak şartıyla..

Sulunu süpürdükten sonra hemen değiştirmek lazım o zaman koku yapmıyor ama doğal olarak kirli su kalınca koku yapıyor...
Benimde başıma geldi o köpürüyo çok az ekleyeceksiniz
Bizim robot ilk alındığında koku hediye vermişlerdi onlar köpürmüyordu özel verilmişti..

bende king 1400 waat olanından iki senedir kullanıyorum.ama 1600 ü tavsiye ederim.çekiş gücü daha iyidir.pahalı temizlik robotundan pek bi farkı yok.fiyatıda oldukça uygun.koku olayı çokta önemli değil artık herkezin evinde koku var zaten .iki fısfıs yap bitti.yani tavsiyem su filitreli alman olur.

benim eltim ve görümcem kullanıyo onların rainbov 5000 ytl sanırım hala taksit ödüyolar....
bende istiyorum ama o kadar pahalıya gerek yok gerçi o kadar memnunlarki o kadar paraya acımıyolar bile helel diyolar valla bende alacam ama şimdi değil....

ben 7 aydan beri ARNİCA HYDRA marka sulu süpürge yi kullanıyorum çekiş gücü çok güzel içine bir kaç damlada parfümünden koyduğunuzda süpürürken ev mis ğibi kokuyor
şu anki fiyatı 250-300 civarıdır tavsiye ederim gerçekten çok güzel fiyat olarakta uygun

markası nedir arkadaşım seninkinin
bende düşünüyorum da almayı
seninki kafama yattı yani aradıgım özellik olsa gerek seninki bana özelden markayı bildirirsem sevinirim

markasını yazarsan sevinirim arkadaşım düşünenlerdenim de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…