Su Filtreli Sübürge ,kullanan arkadaşlar..

Daxgx Çiçexgxim

hayat gezince güzel::
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2007
5.050
4
156
54
Antalya
Arkadaşlar su filtreli süpürge almayı düşünüyorum ,
kararsızım.sebebi ise halı yıkama makinasıda aynı işi yapıyormu.
yani halı yıkama makinasıda aynı zamanda tozu, pisliği suyun içine alıyormu..
almışken halı yıkama makinasımı alayım?..
benim derdim, evin içinde süpürgeden sonra uçuşan tozlardan kurtulmak.
yardımınıza ihtiyaç duydum.. şimdiden teşekkürler..

bildiğim kadarıyla halı yıkama makinesini sadece halı zeminlede kullanabiliyo olmanız. bir de zahmetli doğrusu. eskiden vardı bu kocaman fakir marka hem yıkama makinesi hem süpürge bizim ondan var. ama uğraştırıyo yani şipşak süpüreyim geçeyim olmuyo. ve baya nemlendiriyo halıları.
o tozlardan kurtulmak için tavsiyem sulu makine almanız. tertemiz oluyo hiç toz uçuşmuyo ve her zeminde kullanılıyo yani parkelerde halı yıkama makinesini kullanamıyosunuz ama sulu süpürgeyi kullanabilirsiniz.

Halı yıkama makinesinin işlevi farklı,su filtreli süpürgenin işlevi farklı..Arkadaşın da dediği gibi,biri ortalığı toz duman etmeden hem de etrafa mis gibi kokular saçarak her türlü zemini süpürüyor,diğeri ise sadece halı yıkıyor..Teknoloji ilerledikçe her şey karman çorman oluyor.Bende hem ufak toz torbalı süpürge,hem su filtreli süpürge,hem de halı yıkama makinesi var.Günlük olarak ufağı,arada bir su filtreliyi,yıkama için de halı yıkamayı çıkarıyorum.Olunca bir dert,olmayınca bir dert..Allah hepimize kolaylık versin..

snakeeyes,paylaşımların için teşekkür ediyorum.benim sıkıntımda ,evde gereksiz yere bir sürü süpürge olmasın.bende 3 tane elektirikli süpürge var,eşimin bekarken aldığı ,çeyizimde alınan ve beyaz eşya alırken yanında verilen derken ettimi gereksiz yere 3 süpürge.. galiba bu durumda hem halı yıkaması hemde su filtreli almam gerekiyor..en acil olandan başlıyayım..

ben suya çeken elektrikli süpürgelerden kullanıyorum.
2 sene önce 1500 YTL ciwarına almıştık ama kesinlikle değer.
hali yıkama da yapıyor başka bir mekanizması da war yani.
inanılmaz bir emiş gücü war,
her temizlikten sonra hayret ediyorum yani.
koltukların içinden bile ciddi toz çıkıyor.
ki ben çok titizimdir,öyle çok kirlenmesini beklemem ewin temizlik için.

Bizde ihlasın temizlik robotu var...
Gerçekten çok güzel o normal süpürgenin bıraktığı tozları tamamen alıyor...
Tavsiye ederim...

Tavsiye ederim...

mavrulum teşekkür ederim,,piyasada o kadar çok çeşitde süpürge varki hangisini alacağımı şaştım kaldım diye bilirim ..senin bahsettiğinde iyi bir model..a.s.

mavrulum teşekkür ederim,,piyasada o kadar çok çeşitde süpürge varki hangisini alacağımı şaştım kaldım diye bilirim ..senin bahsettiğinde iyi bir model..a.s.
Evet bu konuda haklısın , ama kullandığımız için biliyorum nasıl olduğunu...
Evinde 3 tane süpürge varmış...Halı yıkama makınesi alsanda iyi olur ama bu hem halı yıkama hemde tozdan kurtaracak seni...
Sadece halı yıkama alırsan toz devam edecek ... Artık karar senin kaydirigubbakcemile5

Dediğin çok mantıklı canım, sağol..a.s.

anlatır mısın canım işlevlerini...süpürgem bozuldu ve ben de acaba halı yıkama alsam mı ne alsam diye düşünüp duruyorum...

Robot bu birçok parçası var...
Islak, kuru çekme özelliği var...
Bize tanıtıma gelmişlerdi , normal süpürge makınesinin motor kısmından çıkan tozları gösteriyor hayret edersiniz...Bu makınede toz çıkmıyor...
Bi torbası var büyük yastıkları , yorganları içine koyup bütün tozlarını alıyor...
Mesele kirli su haznesini biraz su eyleyip halıları, koltukları kuru kuru çekin çıka tozlar suyun içine gidiyor çamur gibi...
Netten ayrıntılı araştırabilirsin istersen linkini de özelden atarım :1hug:

Tavsiye ederim...

Annemdede aynısı var o kadar memnunki halıda yıkıyor koltukta evide süpürüyor tozu tamamen kaldırıyor halı süpürürken tozunu alsın deriz ya bu hakketten alıyor diğer makinaler gibi daha çok toz bırakmıyor yani verdiği mis gibi kokuda cabası

Bak ben bunu unutmuştum -tatlicadiarzu-
İçine az koku ekleyin ama köpürmeyen evi de kokutuyor.
Biz ilk aldığımızda kendi özel kokuları vardı 2 damla döktün mü koku yayıyordu :smiley-cool:

mavrulam a katılıyorum bende kullanıyorum ihlasın kini ve çok memnunum.
gerektiğinde halılarımı koltuklarımı yıkıyorum hafta da bir de komple evi süpürüyorum ve inanın çıkan o pisliğe hayet ediyorum.
Anneme gittiğimde onun süpürgesiyle yaptığım temizlik içime sinmiyo.Tozlar havada uçuyo.Ha gırgırlamışsın ha süpürmüşsün fark göremiyorum ben.

ya şimdi bir iş arkadaşım da bahsetti....mükemmel diyor ama işin garip yanı eşim pek güvenmedi...almayalım diyor..peki fiyatı ne kadar?

fakir temizlik robotu nasıl peki?

Son düzenleme:
ya şimdi bir iş arkadaşım da bahsetti....mükemmel diyor ama işin garip yanı eşim pek güvenmedi...almayalım diyor..peki fiyatı ne kadar?

Ya karar sizin tabi ama burada kaç kişi bile nasıl olduğunu söylüyor...
İnternette baktım şimdi tanıtımı da varmış...
Biz 2 yıl önce 2 ye almıştı ama şimdi daha uygundur kesin...

fakir temizlik robotu nasıl peki?

Canım çamaşırsuyum neyine güvenmedi eşin.
Ben alalı (daha doğrusu babamın bana ceyiz hediyesiydi) babam alalı 5 yıl oldu.
Fiyatı 1 küsürdü yalan olmasın hatırlamıyorum tam.
Bak 4.5 yıldır kullanıyorum bi şikayetim yok çok şükür.

ya ne bileyim, zaten temizliği o değil ben yapıyorum, ona soranda kabahat............

Bu temizlik robotu aklıma yattı ,hazır eşimde razı olmuşken alalım bari.yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…