• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Su faturanız ne kadar geliyor?

bu ay 18 gelmiş, 2 kişiyiz, bulaşık makinesi en seyrek 2 günde bir, çamaşır makinesi de haftada en az 3-4 kere çalışır. gün aşırı, bazen her gün duş. ama çamaşır suyu kullanmıyoruz orada burada, yani onların arınmasına, temizliğine su harcamıyoruz. biz el yıkamaya kesin çok harcıyoruz.

eskiden daha çok gelirdi. sifonu 2'li şekilde aldık. 3 ve 6 litrelik olarak sanırım, 2 ayrı basma yeri var. bir de lavaboların alt tarafındaki küçük vanalardan biraz kıstık. bir açışta çok fazla miktarda su akıyor, ve el yıkamak için bu kadar şiddetli su akması gerekmiyor. orta karar yaptık ama ip gibi değil, ve ilk ay hemen fark etmişti. bir de bulaşık makinesinden sonra düşüş olmuştu seneler önce faturamızda. elde çok durulamaya çalışıyoruz çünkü, bir bardağı 1 dakika neredeyse.

34 günlük fatura 40 TL geldi. Hala 2 kişiyiz. Tamam yaz, daha çok duş alınıyor ve çamaşır yıkanıyor ama :1shok: Ben birim fiyatlara bakmaya gidiyorum :gitme:

30 35 arası değişiyor..Elimi asla bulaşığa sürmem ne bulsam atarım makinaya:)) Birde çamaşır mkinası bizde baya çalışır.Bizde su ısıtma bile paralı onada 20 den aşağı ödemiyoruz.Yani baya yükseliyor fatura napalım temızlık her ssey..

su faturaları artık 2 aylık gelıyor sanırım...çünkü taşınalı 2 ay oldu su faturası yeni geldi 33 tl...
benim elim suda cok boldur sular sakır sakır akar ben iş yaparken... az bile gelmiş ben 100 fılan beklıyodum..

Geçen ay 40, bu ay 27 geldi. Makineye bulaşıkları daha az temizleyerek ve tencereleri de daha çok koymaya başladık, hepsi ondan olmasa da etkisi büyük olmuştur diye düşünüyorum :kedi:

Back
X