• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Su faturanız ne kadar geliyor?

Biz evde 4 kişiyiz çocuklar küçük olduğu için bulaşık ve çamaşır makinam hergün nerdeyse çalışır çok sık duşa gireriz bu ay gelen fatura 10 tl. normalde 20 civarı gelir ama bu ay kimden duyduysam az gelmiş. Aman az gelsinde zaar doğal gazla elektirik acısını bolca çıkartıyor.

Bizde evde 3 kişiyiz bizede su ft. 25-30 arası gelir hep onun altına indiğimizi hiç hatırlamıyorum:(((
hatta derin temizliklerde dahada artıyor...
bilmiyorum bizmi çok fazla harcıyoruzz yoksa normalimi bu anlayamadımm....
2 günde bir bulaşık makinası çalışır ona keza çamaşır makinası çalışıyor...
duş alıyoruz temizlik derken böyle oluyor işte....

bizim su faturamız yok suyumuz kuyudan geliyor o yüzden soğuk suya para vermiyorum sıcak suyunda tonu 4 ytl o da 16 ytl filan geliyor aylık

ben bu ay çok şaşırdım 20 ytl gelmesine ama sonradan fark ettim fatura 1 aylık bile değil az gün sayısı var yani

su faturam aylardır 27tl.ye kılıtlenmıs durumda.evıme gelen en az fatura.nerdeyse hergun bulasık makınası calısıyor.haftada bırde camasır makınası.buna ragmen ıyı dıye dusunuyorum

evlenelı dört ay oldu ilk üç ay 7 gelirdi bu ay 20 gelmiş şok oldum..

ki iki kişiyiz ikimizde caışıyoruz,

iki kişiyiz
3 günde bir bulaşık mak. çalıştırıyorum..
haftada bir çamaşır makinası...
gün aşrı duş alınır...
gün aşrı banyo tuvalet bol suyla yıkandığı halde 10 ytl lik karta su yüklüyoruz bir ay gidiyor :)
(keşke doğalgazda böyle olsa aaah ahhh)

KIZLAR AZ KULLANDIĞIM HALDE ÇOK FATURA GELİYOR DİYENLER LÜTFEN TAHARET MUSLUKLARINI ÇEŞMELERİNİ KONTROL ETSİN KAÇAK OLABİLİR...

oturdugumuz apartmanda suyumuz kartlı malesef
ayda 2 kere su bıtıyo 2 kısıyız kısı basına 5 tl verıyoruz yanı ayda 20 tl
baska yerde kıradayken 10 tl oduyordum ayda hemde sureklı camasır yıkar ve dus alırdık
sımdı hıcbırsey yapmadıgımız halde 20 tl verıyoruz cok sınır bozucu tasınıcaz

oturdugumuz apartmanda suyumuz kartlı malesef
ayda 2 kere su bıtıyo 2 kısıyız kısı basına 5 tl verıyoruz yanı ayda 20 tl
baska yerde kıradayken 10 tl oduyordum ayda hemde sureklı camasır yıkar ve dus alırdık
sımdı hıcbırsey yapmadıgımız halde 20 tl verıyoruz cok sınır bozucu tasınıcaz

ah hanımefendi ah!!!!
taşınacağınza bu neden böyle diye başka şekilde düşünün...
kimleri zengin ediyoruz niye yontuluyoruz ne hatamız varda böyle
olduk artık diye bir kendinizi sorgulayın...

ilçede oturduğum için su faturam 13 14 15 milyon geliyor...iki kişiyiz zaten...
annemlerin ki çok geliyor 100 120 milyon ankaranın içinde oturuyorlar,dört kişiler...

bu ay 18 gelmiş, 2 kişiyiz, bulaşık makinesi en seyrek 2 günde bir, çamaşır makinesi de haftada en az 3-4 kere çalışır. gün aşırı, bazen her gün duş. ama çamaşır suyu kullanmıyoruz orada burada, yani onların arınmasına, temizliğine su harcamıyoruz. biz el yıkamaya kesin çok harcıyoruz.

eskiden daha çok gelirdi. sifonu 2'li şekilde aldık. 3 ve 6 litrelik olarak sanırım, 2 ayrı basma yeri var. bir de lavaboların alt tarafındaki küçük vanalardan biraz kıstık. bir açışta çok fazla miktarda su akıyor, ve el yıkamak için bu kadar şiddetli su akması gerekmiyor. orta karar yaptık ama ip gibi değil, ve ilk ay hemen fark etmişti. bir de bulaşık makinesinden sonra düşüş olmuştu seneler önce faturamızda. elde çok durulamaya çalışıyoruz çünkü, bir bardağı 1 dakika neredeyse.

ben en son 37 yatırdım evde pek durmam ama anlamadım ne oldu.diğer aylarda ortalama 15-20 geliyordu.

bizden onceki ev sahibinin ocaktan beri borcu varmis.7 aya 60 lira odedim 2 hafta once.simdi de 12m3 su kullanmisiz o gunden bu gune kadar.o da 4 lira falan eder herhalde.

Back
X