Biz evde 4 kişiyiz çocuklar küçük olduğu için bulaşık ve çamaşır makinam hergün nerdeyse çalışır çok sık duşa gireriz bu ay gelen fatura 10 tl. normalde 20 civarı gelir ama bu ay kimden duyduysam az gelmiş. Aman az gelsinde zaar doğal gazla elektirik acısını bolca çıkartıyor.
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Su faturanız ne kadar geliyor?
- Konu Sahibi Fountain
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Bizde evde 3 kişiyiz bizede su ft. 25-30 arası gelir hep onun altına indiğimizi hiç hatırlamıyorum((
hatta derin temizliklerde dahada artıyor...
bilmiyorum bizmi çok fazla harcıyoruzz yoksa normalimi bu anlayamadımm....
2 günde bir bulaşık makinası çalışır ona keza çamaşır makinası çalışıyor...
duş alıyoruz temizlik derken böyle oluyor işte....
hatta derin temizliklerde dahada artıyor...
bilmiyorum bizmi çok fazla harcıyoruzz yoksa normalimi bu anlayamadımm....
2 günde bir bulaşık makinası çalışır ona keza çamaşır makinası çalışıyor...
duş alıyoruz temizlik derken böyle oluyor işte....
iki kişiyiz
3 günde bir bulaşık mak. çalıştırıyorum..
haftada bir çamaşır makinası...
gün aşrı duş alınır...
gün aşrı banyo tuvalet bol suyla yıkandığı halde 10 ytl lik karta su yüklüyoruz bir ay gidiyor :)
(keşke doğalgazda böyle olsa aaah ahhh)
KIZLAR AZ KULLANDIĞIM HALDE ÇOK FATURA GELİYOR DİYENLER LÜTFEN TAHARET MUSLUKLARINI ÇEŞMELERİNİ KONTROL ETSİN KAÇAK OLABİLİR...
3 günde bir bulaşık mak. çalıştırıyorum..
haftada bir çamaşır makinası...
gün aşrı duş alınır...
gün aşrı banyo tuvalet bol suyla yıkandığı halde 10 ytl lik karta su yüklüyoruz bir ay gidiyor :)
(keşke doğalgazda böyle olsa aaah ahhh)
KIZLAR AZ KULLANDIĞIM HALDE ÇOK FATURA GELİYOR DİYENLER LÜTFEN TAHARET MUSLUKLARINI ÇEŞMELERİNİ KONTROL ETSİN KAÇAK OLABİLİR...
oturdugumuz apartmanda suyumuz kartlı malesef
ayda 2 kere su bıtıyo 2 kısıyız kısı basına 5 tl verıyoruz yanı ayda 20 tl
baska yerde kıradayken 10 tl oduyordum ayda hemde sureklı camasır yıkar ve dus alırdık
sımdı hıcbırsey yapmadıgımız halde 20 tl verıyoruz cok sınır bozucu tasınıcaz
baska yerde kıradayken 10 tl oduyordum ayda hemde sureklı camasır yıkar ve dus alırdık
oturdugumuz apartmanda suyumuz kartlı malesef
ah hanımefendi ah!!!!
taşınacağınza bu neden böyle diye başka şekilde düşünün...
kimleri zengin ediyoruz niye yontuluyoruz ne hatamız varda böyle
olduk artık diye bir kendinizi sorgulayın...
bu ay 18 gelmiş, 2 kişiyiz, bulaşık makinesi en seyrek 2 günde bir, çamaşır makinesi de haftada en az 3-4 kere çalışır. gün aşırı, bazen her gün duş. ama çamaşır suyu kullanmıyoruz orada burada, yani onların arınmasına, temizliğine su harcamıyoruz. biz el yıkamaya kesin çok harcıyoruz.
eskiden daha çok gelirdi. sifonu 2'li şekilde aldık. 3 ve 6 litrelik olarak sanırım, 2 ayrı basma yeri var. bir de lavaboların alt tarafındaki küçük vanalardan biraz kıstık. bir açışta çok fazla miktarda su akıyor, ve el yıkamak için bu kadar şiddetli su akması gerekmiyor. orta karar yaptık ama ip gibi değil, ve ilk ay hemen fark etmişti. bir de bulaşık makinesinden sonra düşüş olmuştu seneler önce faturamızda. elde çok durulamaya çalışıyoruz çünkü, bir bardağı 1 dakika neredeyse.
eskiden daha çok gelirdi. sifonu 2'li şekilde aldık. 3 ve 6 litrelik olarak sanırım, 2 ayrı basma yeri var. bir de lavaboların alt tarafındaki küçük vanalardan biraz kıstık. bir açışta çok fazla miktarda su akıyor, ve el yıkamak için bu kadar şiddetli su akması gerekmiyor. orta karar yaptık ama ip gibi değil, ve ilk ay hemen fark etmişti. bir de bulaşık makinesinden sonra düşüş olmuştu seneler önce faturamızda. elde çok durulamaya çalışıyoruz çünkü, bir bardağı 1 dakika neredeyse.