Su faturanız ne kadar geliyor?

biz 2 kişiyiz 50 liradan aşağı ödeyemiyorum..

ama binaın iskanı yok o yüzden fazla geliyor..

normalde 20-30 arası

6 aydır oturuyorum bu evimde..
3 kişiyiz evde 20-25 arası geliyo her ay böyle..

30 35 arası geliyor ama idareli gidiorum su vanasını kısıyorum vana kıslıklığı çok öenmli bence.. biz 4 kişiyiz evde.. buna rağmen iyi geliyor..

2 kişiyiz.
haftada 2 defa bulaşık mak. + 4 defa çamaşır mak. açıyorum.
25 TL civarı geliyor.

2 kişiyiz.Haftada 5 kez çam. mak. 3 kez bul. mak. yeni evli olduğumuz için geneld sık duş yaparız.Bunalara rağmen 17 tl

4 kişiyiz haftada 2 kez çamaşır makinası 2 günde bir duş almayı sayarsak aylık 40 TL geliyor..Arkadaşın biri iskanı yok binanın ondan çok gelir demiş acaba ne gibi bağlantısı var ben anlayamadımda..

Son düzenleme:
bıkaç ay önce 10 ıla 14 tl arası ıdı geçen ay bahçe falan yıkandı 19 tl geldı ama cok geldı bana ya

bıkaç ay önce 10 ıla 14 tl arası ıdı geçen ay bahçe falan yıkandı 19 tl geldı ama cok geldı bana ya

19 çok muuu ühüüüüü böcüşüm.

bize 40 geldi, iyi bile geldi. 2 kişiyiz. bulaşık makinesi kullanmaya başlamasaydık yıllar önce kesin 70 i görürdük, durulama ve el yıkama takıntılarımız, benim neredeyse her gün duşlarım, çok çamaşır çıkarma etken tabii. bir de ev temizliği manyağı olsak ne olurduk kim bilir:S

60 tl geldiği oluyor. Hem de kış ayında. Öyle şakır şukur ak pak temizlikler yapan bir kadın da değilim. Evde 2 kişiyiz. Çamaşırımız belli bulaşığımız belli. Elde asla bulaşık yıkamam, bulaşık makinesi de kolay kolay dolmaz çünkü evde yemiyoruz pek. Haftada bir bulaşık makinesi çalıştırırım yani. 2 haftada bir falan da çamaşır atarım. Ona rağmen faturalarımız hep şişkindir..

canımm bence bi sayaca baktırın anormal bu fatura.

Normalde 80den aşağı gelmez Türkiyede suyun en pahalı olduğu şehirlerden birinde yaşıyorum. Eşim askerde ben kayınvalidemlerde kalıyorum iki günde bir ve fatura 41.500...Su faturasından nefret ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…