• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Su diyeti,orucu

zayzay

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Ağustos 2022
23
-2
1
29
Merhaba kizlar,ben her sene5 günlük bir su orucu tutarım hem ödemi atmak hem sifa için. 1 ay once diyete başladım ödemleri attim hala ideal kilomda değilim. Metobolizmam hizlansin diye su orucu yaptim geçen sene 5 gunde6 kilo vermiştim.(saglikli olmadığınn farkindayim) ama bu sene ne göreyim 1 kilo degil yüz gram bile gitmemis:( inat ettim bir hafta tuttum 200 gram anca vermisim. Hicbir şey yemedigim halde böyle olmasi mantiksiz değil mi :( nasil 200 gram verilebilir tarti bozuk desem 2 3 farkli yerde ölçümdüm vucut değişimi de yok npıcam ben:(

Merhaba kizlar,ben her sene5 günlük bir su orucu tutarım hem ödemi atmak hem sifa için. 1 ay once diyete başladım ödemleri attim hala ideal kilomda değilim. Metobolizmam hizlansin diye su orucu yaptim geçen sene 5 gunde6 kilo vermiştim.(saglikli olmadığınn farkindayim) ama bu sene ne göreyim 1 kilo degil yüz gram bile gitmemis:KK43: inat ettim bir hafta tuttum 200 gram anca vermisim. Hicbir şey yemedigim halde böyle olmasi mantiksiz değil mi :KK43: nasil 200 gram verilebilir tarti bozuk desem 2 3 farkli yerde ölçümdüm vucut değişimi de yok npıcam ben:KK43:
Vücut aç bırakılmaz canım su bile bir süre sonra kilo yapar çünkü aç bıraktığından kaynaklı dengen bozulur bunun yerine sebze ağırlıklı beslen bol yürüyüş yap günlük tükettiğin suya limon yeşil çay ekle akşam 8 den sonra aldığın su bile kilo olarak gelir sana. İlk başta ödem atmışsın o yüzden o kdr kilo vermişsin. Vücut aç bırakılır ise aç kalacağını bildiği için sonraki yediğin her şeyi yağ olarak alır depolar şaşırtma vücudunu. Ben altı ayda 26 kilo verdim pek sağlıklı olmadı ama günlük bir öğün tüketti isem asla bunlar hamur işi olmadı. İlk hayatından ekmek makarna bulgur pirinç çıkar canm kepekli ekmek sadece günde bir dilim tüket yulaf tok tutar bunu dene meyvelerine ceviz ve tarçın ekle tok tutma özelliği var bunların

Back