• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Kesim Şekilleri su dalgası(perma)

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

rocco_x

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Kasım 2008
87
0
86
Bursa
arkadaşlar ben küçük sırlardaki su'yun saçının su dalgası perma olduğunu duymuştum.saçlarım düz su dalgası perma yaptırmak istiyorum ama çevremdekiler permanın saça çok zarar verdiğini ve saçın bi daha eskisi gibi olamayacağını söyleyip beni korkuttular. Bir de saçlarım çok çabuk yağlanıyor acaba perma bunu geciktirir mi? Fikirlerinizi bekliyorum,teşekkürler.

bende o modeli çok seviyorum ama saçın permayla baya zarar görücek yaptırmayı hiç düşünmedim saçı elinde kalanların olduğunu biliyorum çünkü. saçın sağlıklıysa neden olmasın ama bence yine de yaptırma yıpratma saçlarını. başka yöntemler araştır bende öyle yapıyorum :)

kuaförüne ve saçlarına göre değişir.ben de yaptırdım(su dalgası değil perma) ama öyle çok kötü zarar falan vermedi,düz saçtan daha çok yakıştırdım kendime,bi de beceriksiz kuaförüm yüzünden benim permam tam tutmadı dalga kıvırcık arası birşey oldu dipleri düz filan,ama herkez çok beğeniyo hatta kendi saçım sananlar da oluyor,iyki tutmamış perman diyolar :D bir arkadaş daha yaptırmıştı onun ki acayip kabarık birşey olmuş ama benim öyle değil mesela.yani başkalarının lafına bakma bence,başkasına zarar veren çirkin olan sana da öyle olacak değil ya..hem çirkin olacak olsa bile dene bi, sonra içinde kalır :)

Son düzenleme:
Back