Türkiyede suda dogum yapan hastane yok varsada yeni gelmiştir oda her hastanede olmaz ama ben yapmazdım sanırım , aslında bilmem ama suda dogum yapmazdım cidden..
Türkiye de giderek normal doğum da kalmıcak bu gidişle , doktorlar riski sevmiyor , hastaneler parayı seviyor , çoğumuz istesek de istemesek de sezeryanla doğum yapıcaz , ben ikisinden de korkuyorum yaaa , bu aralar bir de erken doğum korkusu hissediyorum ...
dogumdan cok fazla korkmuyorum ben..
kendi kendime hep sunu diorum ..
o kadar kötü bise ve cok zor bisey olsa insanlar 2,3,4,5,6 tane yapmazlar[/QUOTE
evet bende dogumdan hic korkmuyordum
ama malesef durumum geregi sezeran olacagım bensenağlama
ama suda dogum bana hic cazip gelmiyor:uhm:
birsey olursa hani doktor mudahale edemez gibi geliyor..
Türkiye de giderek normal doğum da kalmıcak bu gidişle , doktorlar riski sevmiyor , hastaneler parayı seviyor , çoğumuz istesek de istemesek de sezeryanla doğum yapıcaz , ben ikisinden de korkuyorum yaaa , bu aralar bir de erken doğum korkusu hissediyorum ...
dogumdan cok fazla korkmuyorum ben..
kendi kendime hep sunu diorum ..
o kadar kötü bise ve cok zor bisey olsa insanlar 2,3,4,5,6 tane yapmazlar
doğru sölüyosun canımm doktorlar kesme dikme parası alsınlar diye sezeryanı tercih ediyorlar bende bu gidişimde sorucamm bide doğumuma girceksiniz demi dicemm bazen girmiolar ya doktorlarr ben ebelerin yaptrmasını istemiyorumm onlarda güzel yaptırıolardır belki ama doktorum yanımda olura kendimi daha güvende hissederimmm hepimize hayırlı doğumlar inş bi avazda çıkarırızz yavrularımızıı inşşş
evet askito bende senin gibi düşünüyorumm heleki köy yerlerinde kadınlar son ana kadar sırtlarında yük taşıyıp sancısı geldimi doğurup işlerine devam ediyorlarmışş:uhm: muhakkak zor dur ama çok kötü bir acı olsa kimse doğurmazz annem ablamı almanyada doğurmuş orda hala ölermi bilmiyorum ama doğduktan hemen sonra eline vermişler ne kadar güzel insan bütün acısını unutuomuş o an onu gördüklten sonra türkiyedede öle bişi olsa keşke burda hemen götürüolarr
aa götürüyolarmi :1shok:cocuk annesinin kokusunu alsin sicakligini hissetsin die hemen gögüsüne koyuyolar burda ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?