• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk Hastalıkları su çiçeği

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

artesk85

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2010
357
2
46
Diğer
kızlar 15 aylık kızım su çiçeği oldu nelere dıkkat etmelıyım .. banyo ne zaman ettırmelıyım 3 gun oldu kurumaya basladı ... ıslak mendille yuzunu sılsem bırsey olur mu nette ayrıntılar yok doktor ımkanımda yok tecrubelıler bılgısı olanlar yardım lutfen

26 AYLIK oğlumda 4 gundur su çiçekli... bizimde kurumaya basladı.. kesinlikle ilaç kullanılmamalı... bol tatlı yedirilmel,..butun yaralar kabuk atana kadarda yıkanıp silinmemeli.. çok geçmiş olsun... bırde çok sıocak tutun.. hemen zatürreye çevirebilir..dışarı kesinlikle çıkarmayın..

kızlar 15 aylık kızım su çiçeği oldu nelere dıkkat etmelıyım .. Banyo ne zaman ettırmelıyım 3 gun oldu kurumaya basladı ... ıslak mendille yuzunu sılsem bırsey olur mu nette ayrıntılar yok doktor ımkanımda yok tecrubelıler bılgısı olanlar yardım lutfen

canım vucudunu kaşımasın ovmasın yıkaman sorun değil sadece ovmadan ılık su ile vucudunu rahatlat ateşi olursa ateş düşürücü ver benim kızım 6 ay önce çıkardı doktor bana yıkanmayacak diye bişey yok dedi yıkayacaksın ama ovmadan dedi.ben yıkadım iz kalmadı daha rahat atlattı

Back