• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk Hastalıkları su çiçeği aşısı yaptırdınız mı?

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

mersel

ikinci kez anne oluyorum
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2008
445
69
643
Merhaba arkadaşlar , ben yarın 13 aylık kızım için su çiçeği aşısı yaptıracağım. Eczaneden alıp, sağlık ocağında vurduracağız. Yaptırdınız mı sizler ? varilix marka alın dedi aile hekimimiz. Bu markayı yaptırdınız mı ? yan etkileri oldumu ?
tşklerrr şimdiden.

konunu takip etcem cnm bizimde 1ay sonra yappılcak ama marka söylemedi ebe hanım eczacı arkadaşlara sor bilirler cnm

Vallahi böyle durumlarda hep çelişkide kalıyorum. Niye iki tane ki ? Bir olsaydı düşünmezdik;)
Yarın yeni bir doktor ile görüşeceğim. Bakalım o ne diyecek. Canlı aşı bir de bu. Yan etkileri ateş vs. yaparsa zaten diş çıkarıyor bu ara sıkıntılı. allah yardımcımız olsun ...

birazdan aşı vurulmaya gideceğiz. Sanırım burada aşı vurduran kimse yok, ya da konuyu okuyan olmadı. Ben dönüşte sizi bilgilendirirrimmm

bu konunun takipçisi olsam iyi olur bizim bıdığada yaptırcaz.

yapanlar yazsa güzel olur neler yaşadıklarını,

Merhaba arkadaşlar , ben yarın 13 aylık kızım için su çiçeği aşısı yaptıracağım. Eczaneden alıp, sağlık ocağında vurduracağız. Yaptırdınız mı sizler ? varilix marka alın dedi aile hekimimiz. Bu markayı yaptırdınız mı ? yan etkileri oldumu ?
tşklerrr şimdiden.
benim oğlum şuanda 26 aylık canım.biz 15 aylıkken vurdurduk.bizimkinin markası da varilixdi.hiç bir yan etkisi olmadı.su çiçeği geçiren çocuk da ateş görülüyor.benim oğlum da 2 kez ateşli havale geçirdiği için doktorumuz hafif atlatması açısından önermişti.iyi kii de söylemiş yoksa sağlık ocakları hiç uyarmadı özel aşı diye.yoksa çocuğum vuruldu zannedip önemsemeyecekdim.

bende oğluma yaptırdım ama benim bildiğim 15. aydan sonra yapıyolar bu aşıyı siz de önce bi doktorunuzla görüşün öle yaptırın.aslında bizim doktorumuz önermemişti.ama ben yaptırmak istedim.aşı olmayan çocuklar daha ağır geçiriyorlar çünkü.bizimki aşıdan sonra ateşlendi ve ateşi düşmedi. boğaz enfeksiyonu olmuş.sanırım denk geldi aşıyla ilgisi olduğunu sanmıyorum ama kötü bi tesadüf oldu :(

birazdan aşı vurulmaya gideceğiz. Sanırım burada aşı vurduran kimse yok, ya da konuyu okuyan olmadı. Ben dönüşte sizi bilgilendirirrimmm

Sanırım aşınızı oldunuz. Ateşlenme filan olmadı inşallah. Benim kızımda 13 ayını bitirdi. bende düşünüyorum. Bilgi verebilirmisiniz???

13,5 aylıkken kendi dr u yaptı canım . markasına bakmadım .vurdurmakta fayda var . bizde aşı ateş yapmadı .

1 yaşından sonra yaptırdık tam olarak ayını hatırlamıyorum hiç bir yan etkisi olmadı bizde.

Aşımızı yaptırkdık yazmıştım ama yayınlanmamış silindi sanırım. Bir yan etkisi olmadı. Hafif ateşlendi ama sanırım soğuk algınlığına bağlı. bir aşıdan daha kurtulduk şükür.

Back