Su bitmesi kaynaklı erken doğum ve enfeksiyon

atatalya

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
8 Haziran 2022
4.908
9.973
88
Merhabalar. Bebeğimin suyu bitmiş ve bu yüzden enfeksiyon kapmış 31+1 de erken doğum yaptım sezeryan ile. Şu an ciğer geliştirici iğneleri vurulmuş 2 tane. Ödem atmaya başlamış. Enfeksiyon durumuna henüz yeniden bakmamışlar güncel bilgi alamadım, tedavi ediyoruz küvez süresi 1 ayı bulabilir dediler. Böyle bi süreç yaşayanlar varsa iyi hikayelerinizi duymayı çok isterim. Lütfen kötüleri yazmayın zaten internet ortamında yeterince negatif yorumlar var.

Bebeğin şuan güvende sen kendini toparla ve sütünle ve duanla en güzel desteği senden alıcak başaracaksınız benim arkadaşım 28 haftalık doğdu 2 hafta kaldı küvez de rabbim büyük bu bir sınav ve sen bunu başaracaksın önce Allah’a sonra kendine güven sağ Salim kavuşursun inşallah

Amin çok teşekkür ederim. Duamı ediyorum hergün yanına giriyorum 15-20 dk yanındayken konuşuyorum enfeksiyon çok üzdü ve korkuttu ama aklıma kötü getirmek istemiyorum. İyi şeyler duymak güzel oluyor

Merhaba bebek kaç kg doğdu enfeksiyondan dolayı geçene kadar küvezde tutarlar siz stres yapmayın yenidoğan yoğun bakım çok steril sürekli kontrol altında bir ortam şuan bebeğiniz erken doğduğu için onun için en güvenilir yer orası sütünüz çok önemli sizin sütünüzle daha çabuk iyileşecek inşallah hayırla kavuşursunuz evladınıza onlar çok güçlü melekler

2 kg 43 cm doğdu 31+1 iz ama bebeğim önde gidiyordu. Süt çok az geliyor ama zaten biz de çok az veriyoruz ne çıkarsa vericez dediler , inşallah artar da

2 kg 43 cm doğdu 31+1 iz ama bebeğim önde gidiyordu. Süt çok az geliyor ama zaten biz de çok az veriyoruz ne çıkarsa vericez dediler , inşallah artar da
Artar sütünüz günden güne erken doğum olduğu için birde sezeryansa geç geliyor biraz süt kilosu da çok düşük değil 2.500 kiloya ulaşanları başka bir problem olmayınca çıkartıyorlar sizin bebeğiniz de enfeksiyonu geçip oksijenini bağımsız yapabildiğinde size verirler dualarımız sizinle çok geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…