Şu beceriksiz kıza lütfen yardım edin

ArnoldCivardanegezer

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
27 Ekim 2015
88
94
30
Merhaba arkadaşlar,yardiminiza çok ihtiyacım var. Normalde forumu başka bir hesapla aktif olarak kullanan biriyim ama bu konunun ilgili kişi tarafından(sevgilim) keşfedilmemesi için ikinci bir hesap almak zorunda kaldım. ( bunu yapmaya hep özenmiştim, bugüne kısmetmiş:KK53:)

Konu şu ki; bir süredir oldukça romantik olan, ince düşünceli, güzel sürprizler yapma yeteneği olan bir sevgilim var. Fakat sanırsam benim beynimde bu konudan sorumlu kısım pek gelişmemiş; kısacası sürpriz ve hediye seçimi konusunda berbatim:110:Ve sevgilimin doğum gününe bir aydan az bir zaman kaldı ama aklıma hiçbir şey gelmiyor. :mad:

Sizden ricam eğer geçmişte bu tarz doğum günü sürprizi, hediyesi olaylarıyla ilgili güzel icraatlarınız olduysa; veya olmadıysa ama aklınızda güzel fikirler varsa bana ilham vermeniz. Buna gerçekten çok ihtiyacım var :KK43:

Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim :KK15:

Doğum gününde ona bir cd bir mektup ve bir resim hazırlatmıştım. Cd ikimizinde çok sevdiği bi şarkıcısının doğum günüyle ilgili bir şarkısıydı. Söyleyen bendim:) sesim normalde kötüdür ama çok beğenmişti.. gece tam 12de arabadaydık cdyi taktım şarkıyı dinledi şok tabi:)
Mektup 2 sayfaydı 10 yıllık ilişkiyi anca sığdırdım:)
Resimde ikimziin bi resminin çıktısıydı...
Hem hatıra oldu hemde süpriz:)

Ozel siteler var sevgiliye esine hediye alabilicegin. Cok uygun fiyatlara hemde.
Aklima simdilik gelenler: ikinizin resmini bi yastiga bastirip hediye etmek/ eger masa ustu islerle mesgulse ikinizin adi yazilmis bi kalem vs..

Doğum gününde ona bir cd bir mektup ve bir resim hazırlatmıştım. Cd ikimizinde çok sevdiği bi şarkıcısının doğum günüyle ilgili bir şarkısıydı. Söyleyen bendim:) sesim normalde kötüdür ama çok beğenmişti.. gece tam 12de arabadaydık cdyi taktım şarkıyı dinledi şok tabi:)
Mektup 2 sayfaydı 10 yıllık ilişkiyi anca sığdırdım:)
Resimde ikimziin bi resminin çıktısıydı...
Hem hatıra oldu hemde süpriz:)
Bu çok güzelmiş gerçekten, sesime güvensem kesin yapardım. Ama ben duşta şarkı söylerken bile komşular bağırıp şikayet etmişlerdi :KK70: sesimin cırlamadığı slow bir şarkı kurtarır belki :KK70: Mektubu rahatça yapabilirim ama. Çok teşekkür ederim güzel önerileriniz için :)

öcelikle nickine koptuumm:KK70:
Hediye tavsiye edemem ancak süpriz açısından bir küçük önerim olabilir.
Elimde "doğum günü kutlu olsun" yazılı bol kalpli öpücüklü A4 kağıtla fotoğraf çektirip tam gece yarısı mesaj atmıştım elemana bayılmıştı. Şu resimdeki gibi tutmuştum.
133717889.jpg

Ozel siteler var sevgiliye esine hediye alabilicegin. Cok uygun fiyatlara hemde.
Aklima simdilik gelenler: ikinizin resmini bi yastiga bastirip hediye etmek/ eger masa ustu islerle mesgulse ikinizin adi yazilmis bi kalem vs..

Yastık güzel fikir aslında, sen yoksun diye yastığa sarılıyorum falan demişti; veriyim ona sarılsın :KK53:

Bende esime ikimizin sarkisina forograf slayti yaptim tanistigimiz gunden evlendigimiz gune kadar olan resimleri koydum. Fotosopla ikimizin resimlerinide yaslandirip en sona onu koydum dede ve nine halimizi yaptim. Her resmin altina bir not yazdim. en sonunada onunla yaslanicak olmanin beni ne kadar mutlu ettigini yazdim

öcelikle nickine koptuumm:KK70:
Hediye tavsiye edemem ancak süpriz açısından bir küçük önerim olabilir.
Elimde "doğum günü kutlu olsun" yazılı bol kalpli öpücüklü A4 kağıtla fotoğraf çektirip tam gece yarısı mesaj atmıştım elemana bayılmıştı. Şu resimdeki gibi tutmuştum.
133717889.jpg
Asıl nickim sıkıcı diye böyle bir şey yapayım da icimde kalmasın dedim :KK53:

Bu fikri begendim, yapmayı ciddi ciddi düşünüyorum, çok hoş bir ilk kutlama şekli. Teşekkür ederim :KK68:

Bende esime ikimizin sarkisina forograf slayti yaptim tanistigimiz gunden evlendigimiz gune kadar olan resimleri koydum. Fotosopla ikimizin resimlerinide yaslandirip en sona onu koydum dede ve nine halimizi yaptim. Her resmin altina bir not yazdim. en sonunada onunla yaslanicak olmanin beni ne kadar mutlu ettigini yazdim

Bu fikir de çok hoş ve romantik ama bende slayt oluşturacak kadar fotoğraf yok :KK43: 1.5 aydır sevgili yakınlığındayız ve fotoğraf çekilmeyi pek seven bir çift de değiliz, bu bakimdan oldukça az. Gelecekteki özel günler için kullanışlı bir fikir ama, teşekkür ederim :)

Ben yastık,slayt gibi basit ve üzerinde düşünmekten kasılmış bir hediye yerine daha standart ve günlük sık sık kullanabileceğim bir şey isterdim.
Bana yakışacağı düşünülerek alınmış bir koku bile daya iyi olurdu benim için çok klişe olmasına rağmen.
Ya da çok şık takımlar, gömlekler var benim bile içimin gittiği:KK51:

Ben yastık,slayt gibi basit ve üzerinde düşünmekten kasılmış bir hediye yerine daha standart ve günlük sık sık kullanabileceğim bir şey isterdim.
Bana yakışacağı düşünülerek alınmış bir koku bile daya iyi olurdu benim için çok klişe olmasına rağmen.
Ya da çok şık takımlar, gömlekler var benim bile içimin gittiği:KK51:
Bunları ben de düşündüm ama kıyafet konusunda olup-olmama problemi yüzünden riske atmak istemedim. Parfüm bu açıdan risksiz ve daha romantik de geldi. Ama çok begendigim, güzel bir parfümü alirsam da kızlar reklamdaki gibi peşinden uça uça üstüne atlarsa diye bir düşünce aklımdan geçmedi değil (evet kıskanç biriyimdir:KK53:) Parfümü ne olur ne olmaz diye kafama not ediyor ve bugünden itibaren araştırmaya başlıyorum. Onerileriniz için teşekkür ederim :)

Değişim kartı koyarsınız, bi farklı bedeniyle değiştirir ondan kolayı mı var.Siz arada kaldığınız bedenin küçüğünü alın yeter.:KK48:
Sanki yanlış beden alırsam daha ilk hediyeden çuvallamış gibi telaşa düşerim. Umarım tuttururum, onu alırsam söylediğiniz taktiği kullanıcam:KK24:

Ben saat aldım.
Kazak aldım
Tshort aldim.
Kutu yaptım
Doğum gününde odasına mektup gibi birşey yazmistim onu sakladım gündüzden, gece 12 de aradım doğum günü kutlu olsun falan sonra yeri tarif ettim aradı bulamadığını söyledi :KK70: beni keklemis :KK70: :KK70: :KK70:
Besyocu benimki defacto da bi takimin ürünlerinden aldım alt üst.
Genelde kullanabilicek şeyler alırız biz.
Fotoğrafımızı puzzle yaptırdım.
Erkek ya napayım sanki bide odundur kendileri biraz ! :KK70: :KK70:

Ben saat aldım.
Kazak aldım
Tshort aldim.
Kutu yaptım
Doğum gününde odasına mektup gibi birşey yazmistim onu sakladım gündüzden, gece 12 de aradım doğum günü kutlu olsun falan sonra yeri tarif ettim aradı bulamadığını söyledi :KK70: beni keklemis :KK70: :KK70: :KK70:
Besyocu benimki defacto da bi takimin ürünlerinden aldım alt üst.
Genelde kullanabilicek şeyler alırız biz.
Fotoğrafımızı puzzle yaptırdım.
Erkek ya napayım sanki bide odundur kendileri biraz ! :KK70: :KK70:
Maşallah almadığınız şey kalmamış :KK57: Bu ilişkinin sürprizsever kişisi sizsiniz:KK53: Ben de kendi ilişkimin odunuyum işte:KK70: Sizin gibilerden feyz alcam inşallah, kendimi gelistirmem lazım. Öneriler için teşekkür ederim Hoppa

Maşallah almadığınız şey kalmamış :KK57: Bu ilişkinin sürprizsever kişisi sizsiniz:KK53: Ben de kendi ilişkimin odunuyum işte:KK70: Sizin gibilerden feyz alcam inşallah, kendimi gelistirmem lazım. Öneriler için teşekkür ederim Hoppa

Biz genelde gerekli şeyler almaya odaklıyız :KK70:
Çocuğa misal biblo alsam bu ne be der :KK70:
Ama genelde kıyafet falan alıyorum bari totosu üşümüyor ahaha :KK70: :KK70:

aa doğumgünü deyince anlatasım geldi bak, geçen eşimin doğum gününde onu odaya kitledim. sözde elimde pasta, hediyesi ve kalpli balonlarla odaya girecektim. odaya girmeden önce mumları ve maytapları yaktım. maytapları yakınca diğer elimdeki balonları bir bir patlattı maytap kıvılcımları. :KK70: başımdan kaynar sular boşaldı. bir de odaya girince eşimi bulamamanın şoku tabi... neyse, kalan balonlarla idare ettim. o yüzden balon işine girmeyin derim. :KK70:

X