Su Arıtma Gerçekten Faydalı mı?

lastgirls

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Şubat 2021
14
15
33
Merhaba kızlar,

Uzun zamandır kullanıp memnun kaldığımız bir üründen bahsetmek istiyorum. Özellikle corona günlerinde damacanaya temkinli yaklaşamaya başlayıp anneminde önerisi üstüne su arıtma sistemi taktırdık. Çokta memnunuz. Baya da araştırarak aldık, satılan şişe sularının en az dörtte biri aslında musluk suyu olduğunu öğrendim. Bundan dolayı ters ozmos su arıtma cihazları bakımları yapıldığı takdirde en güvenli sistemi olduğunu söylüyorlar su arıtma sistemlerinin biz .. markasını tercih ettik. Özellikle destek tarafında iyiler bir incelemenizi öneririm memnunuz biz Su Arıtma Cihazları

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba kızlar,

Uzun zamandır kullanıp memnun kaldığımız bir üründen bahsetmek istiyorum. Özellikle corona günlerinde damacanaya temkinli yaklaşamaya başlayıp anneminde önerisi üstüne su arıtma sistemi taktırdık. Çokta memnunuz. Baya da araştırarak aldık, satılan şişe sularının en az dörtte biri aslında musluk suyu olduğunu öğrendim. Bundan dolayı ters ozmos su arıtma cihazları bakımları yapıldığı takdirde en güvenli sistemi olduğunu söylüyorlar su arıtma sistemlerinin biz .. markasını tercih ettik. Özellikle destek tarafında iyiler bir incelemenizi öneririm memnunuz biz Su Arıtma Cihazları
Arıtıcılar için Suyun minarellerini ph dercesini öldürüyo suyun hiç bir faydası kalmıyo arıtmalarda diyolar bende almayı düşünüyorum ama hala kararsızım bunları duydugum içi dohruluk payı varmı onuda bilmiyorum

Bende bu sene arıtma kullanmaya başladım.yemegi,çayı,içme suyunu aritmadan kullanıyorum.
Açıkçası şuan memnunum.suyu test edip filtre değişimi yapılacak o zaman suyun ph değerine de görüyoruz.
Damacana ile su alırdık eskiden onda çok problem yaşıyordum.5 kat çıkart,bazen damacanalar yosun tuttu diye haber çıkıyordu.en azından şimdi biraz içim rahat.

Damacanalara güvenmiyorum hijyenik mi değil mi hep içimde şüphe olur, bir de çocukluktan beri evde arıtıcı suyuna alışmışım, başka suyun tadını da sevmiyorum. Eve de arıtıcı taktırdık, ben memnunum. Çünkü başka türlü suyun tadı acı geliyor.

kesinlikle damacana sularındansa en iyisi bu. biz de taktıralı bir seneyi gecti cesme suyundan nefret eden biri olarak birkac ay gercekten kokusu ve tadı konusunda sıkıntılar yaşadım kimisi cabuk adapte oluyor gerci ben kılım biraz :KK70: simdiyse dışardaki sulardan icemiyorum o kadar alıştım hem en azından diğerlerinden hijyenik olduğunu düşünüyorum

Biz ihlas aqua kullanıyoruz yıllardır, çok memnunuz. O ne amelelikti yaa, damacana bitsin, ara sirtlansin kaç katı çıkarsınlar falan.
Şimdi ne güzel,çayı yemeği
içme suyuyla yapiyoruz, çaydanlıklar kireçlenmez oldu 😅

X