• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Su arıtma cihazları ile ilgili

aysun444

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Nisan 2007
1.547
21
116
Çorum
Nereye açacağımı bilemedim konuyu buraya açmak daha mantıklı geldi. Su arıtma cihazları var ya, bu cihazlar sudaki kirecide temizliyormu acaba. Sularımız çok kireçli, yemeklere çaya falan katmak istemiyorum. bu cihazlardan almak istiyorum ama acaba kirecide önlüyormu bilemedim.

amway satan birileri varsa etrafında amwayın su arıtma cihazı var.çok ii olduğunu duydum.ben de amway satıorm ama bu cihazdan satmadım hiç.internet sitesinden tanıtımına da bakabilirsin.

suyu çok güzel amway'in diğer su arıtma cihazları suyu tamamen nötr yapıyor hiçbir mineral bırakmıyor. ama amwayinki UV ışınları ile temzileme yapıyor böylece mikroplardan arınırken mineraller yok olmuyor. suda calsiyum kalmış oluyor en azından. tansiye ederim hoş bir içimi var.

Nereye açacağımı bilemedim konuyu buraya açmak daha mantıklı geldi. Su arıtma cihazları var ya, bu cihazlar sudaki kirecide temizliyormu acaba. Sularımız çok kireçli, yemeklere çaya falan katmak istemiyorum. bu cihazlardan almak istiyorum ama acaba kirecide önlüyormu bilemedim.

Kesinlikle önlüyor, su arıtma cihazı kullanıyorum evimde çaydanlıklarımın dibi pırıl pırıl.Düşünsenize yemekle filan ne çok kimyasal giriyor vücudumuza suyla..

ben de AMWAY espring su arıtma cihazını tavsiye ederim ailem kullanıyor kesinlikle çok memnunlar arkadaşın da dediği gibi içindeki mineraller yok olmadan sadece zararlı mikroorganizmalardan arındırılıyor. tadı da gayet güzel...

Back