Su arıtma cihazı!

ferb

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2014
2.511
4.211
Belki bir dert değil ama su arıtma cihazı almaya karar verdik. Ama piyasası hakkında hiçbir fikrimiz yok. İnternette araştırıyorum bakıyorum ama bende bir fikir oluşmadı. Yanlış bir ürün alırız korkusuyla öylece bekliyoruz. Bizi kalite, performans ve fiyat açısından üzmeyecek bize bir ürün öneriniz olabilir mi?

Ankara da brita sürahi kullanıyorum. Çok da memnunum.

Biz damacana söylüyoruz çay yemek herseyide onunla yapıyorum musluk suyu hiç kullanmam zorlanmıyorum

Damacana su çeşme suyundan daha kötü olabiliyor. Özellikle saklanma koşulları çok kötü, güneşin altında günlerce kalıyorlar, plastik parçacıkları çıkmakta suda. Bunu kaynakta yapılan ölçümlerle karıştırmayın.

Ben daha çok tezgah altı düşünüyorum
Yeriniz müsaitse olabilir ama markaları iyi araştırın, arkadaşımın evini su bastı. Filtrelerin kullanımı yoğunluğu ve süre olarak ömürleri var. Kimi filtreler suda olması gereken mineralleri bile tutmakta bilginiz olsun

Annemlere amwayin su aritmasini aldim cok memnunlar(bakim yok filtresini aliyor takiyorsun i kadar hem sicak hem soguk su veriyor) ,eltimcanim ihlasin kullaniyor o da memnun ama yilda bir bakim ucreti oduyorsunuz hemen hemen her su aritmada.Ablamda markasini bilmjyorum 10 yildir kullaniyor o da yilda bir bakim yaptiriyor.

Ben damacana hala napim ben kararsizim cok.Surahiler cok mantikli avrupada cogu evde o surahilerden kullaniyorlar tanidiklarim.

Ablamda eltimde su basma olayi yasadilar aritmada annemin ki musluk acildikca geldiginden su biriktirme olayi yok.8 tonda bir filtre degisiyorsunuz bir filtre girisi 150 satis 200 ben uye oldum annem icin ona aliyorum.

Arkadaşlar merhaba kulube yeni katıldım. 2 senedir işsizdim İhlas pazarlamada işe girdim su arıtma cihazları üzerine. Adanada su arıtma cihazı düşünen almasına bile gerek yok sadece cihazın tanıtımı için bile bizi evine misafir edecek kişiler arıyorum. Ne eşim ne dostum var yalnız işe girerken 15 kişinin numarasını istiyorlar bunu tamamlayamazsam malesef işe kabulüm geri çevrilecek

X