Su arıtma cihazı

2005 yılından beri kullanıyoruz çok memnunum damacanalardan çok daha sağlıklı başkasının kullandığı damacanayi güya temizleyip tekrar dolduruyorlar ama o damacana daha önce ne amaçla kullanılmış belli değil filitrelerini düzenli degistirince gayet sağlıklı veguzel arıtma

Ya bunu da düşündüm kaç litresi ne kadarsa, ve hangi marka alıyorsunuz söylerseniz çok sevinirim.
Ben Vakıf Taşdelen alıyorum,cam pompasını da veriyorlar suyla birlikte,plastikle minimum temas oluyor. 15 litre geliyor su,12.50tl idi yeni zam geldi 14tl oldu. Damacana içinde 50 lira depozito vermiştim ilk alırken,yakın zamanda ikinci damacana yı da aldım biz çok tüketiyoruz su çünkü,depozito 60 lira olmuş.
Bu depozitoyu abonelik iptali isteyince geri alıyorsunuz zaten.
Temiz,güzel içimli bir su.
Plastik damacana kullanmaktansa bunu kullanmak daha iyidir diye düşünüyorum,camda 1 hafta beklese de su kokmuyor yosunlanmıyor. Memnunum ben.

Bizim kandırmaya çalışıyorlar büyük ihtimal. İhlas güvenilir en azından. Hangi model taktırdınız, ve ödemeyi nasıl yaptınız acaba :)
Modelini bilmiyorum o ayrıntıları eşim bilir:) elden ödemeli 5 taksit ayda 320 lira olacak sekilde yaptık fakat 10 taksitte yapilabiliyordu. Ben hem çaya hem yemeğe hem içmeye kullanıyorum 2 tane de çocuğum var Hamdolsun. Şimdilik çok memnunum. Tadı da gayet güzel. Damacana dediğiniz gibi sağlık açısından daha şaibeli geldi bana arıtmaya kıyasla. Hem bir nebze daha ekonomik oldu

Anladım, teşekkür ederim. Damacana suları araştırdınız mı peki.
Defalarca doldurulup kullanılıyor ve özellikle yazın güneşte plastik suyla bütünleşiyor resmen

Anladım, teşekkür ederim. Damacana suları araştırdınız mı peki.
Defalarca doldurulup kullanılıyor ve özellikle yazın güneşte plastik suyla bütünleşiyor resmen
Damacana da kullanmıyorum. 5lt olan şişelerden alıyorum,sebilime de cam damacana taktım 5 ltlik ona dolduruyorum.

su ölçümü için bir cihaz var internette bulabilirsiniz.ucuz bişy.bizim arıtma cihazımızı 5-6 yıl oldu alalı.kızımda karın ağrısı oluyordu biara şüphelendim. ölçtüm hazır sulardan iyi çıktı değerler.

Banada ucuz geldi annemlerdeyken babam 5 6 sene önce 1.200 gibi bir rakama almisti filtreside hersene 200 gibi bir rakama degistiriyorduk
Arçelik 3140 sfc su arıtma cıhazı tavsıye ederim arkadaşlar hem kalıtelı hem teknık servıs konusunda çok ıyıler Emrah bey dıye bırı geldi ürün satarken o kadar rahatlar ki satış konusunda hiç ısrar etmıyor siz kendıniz ürünü alıyorsunuz Ücretsız tanıtım yapıyorlar iletısım isteyen olursa özel yazarım

Kireci yok ediyor ona Eminim komşum kullanıyor hiç kireç tutmuyor çaydanlık vs.
Ama işte kimyasalları bakterileri yok o ediyor mu o düşündürüyor beni.
Temiz olarak aldığım damacana sularına ne kadar güveniyorsunuz aldığınız damacana üzerinde tarih var hiç bakmadınız mı çoğu 2015 yılında kalma .bide damacana verilen numaralandırma var hepsi de 1 numaralı damacanadır.1 numaralı damacana nedir diye soranlar cevaplayayım içindeki sıvıyı kimsayal ile karışımı olan en ucuz kalıtesız plastıktır,keşke damacanalar 4 veya 5 numaralı plastıkler olsa onlar dünyanın en iyi plastık turudur.genelıkle sut ve yemek kapları bide pahalı markalı su şişelernde olur.gelelım suyun içerisindeki minerallere aldığınız su Erikli diyelım YouTube sunu yazalım Erikli pis su izlecegenız vıdeo benim ne demek istediğimi anlatır.sadece su ile mineral almak isteyenlere günlük 253 litre su ıcırmesı gerekir buda bır canlı ıcın çok zor mıneral almak isteyen olursada günlük bir soda gerekli mineralli alır sormak isterseniz cevaplayım

Bende çay ve yemekler için istiyorum ama daha araştırma safhasındayım.

Bende çay ve yemekler için istiyorum ama daha araştırma safhasındayım.
Her eve lazım kızlar Emrah bey iletişim numarası Arçelik su arıtma satış hizmeti veriyor arayın bilgi alın en azında ücretsiz tanıtımları var

Son düzenleyen: Moderatör:
merhabalar.bende arkadasımın tavsıyesı uzerıne baglattım ve cok memnunum ıstersenız yonlendırebılırm.ucretsız tanıdımları da var gonul rahatlıgıyla onerebılırım.

Bende kullanıyorum nisan da taktırdım ama tadı değişti suyun bir an anlamadım servisini aradım bakalım

Bende kullanıyorum nisan da taktırdım ama tadı değişti suyun bir an anlamadım servisini aradım bakalım
Aldığınız Ürünün 6 ay içinde tadı değişiyorsa, yada sürekli filtre değiştirmek gerekiyorsa. kullandığınız filtreler sağlıksız NSF onayı Olmayan Filreler muhtemelen . Servisinizden Nsf onaylı Filtre takmalarını Talep edin, Ana filtrenizi de LG Chem Membran, Vontron ya da Filmtec olacak Şekilde Dğeiştirin, Bunları yaptığınız zaman, ortalama 1 sene Suyunuzun tadı değişmez, Sonrasında Ön üç filtreyi değişmtirmeniz gerekir. 1,5 senede bir defa da ana filtre ve mineral filtreyi değiştirseniz yeterli olur. ulaşabiliyorsanız. Spring Water Genel Servisine Ulaşın,

Vucudumda oluşan kuruluk ve saç dökülmesi şikayetimi gittiğim doktorlar kullandım yüksek kireçli suya bağladılar. Evime su yumuşatma cihazı aldım. Daha önceden de içme suyu arıtma cihazı kullandığım için aynı firmayı tercih ettim ve Arvetek arıtma dan talep ettim. Gelip evimde ücretsiz keşif yaptılar ve kutu gibi küçük bir cihazla evin tüm suyunu kireçten arındırdılar ve çokta ucuz bir rakama. Şu anda çok memnunum duşa kabinimde tek kireç lekesi yok vücudum eskiye oranla çok daha iyi durumda.

Canım ben kullanıyorum Bms nin ama şu tezgah altı olanlardan değilde taşınabilir arıtma cihazları var bilmem bilir misiniz. Suyunun tadı çok güzel çünkü h r seferinde taze arıtiyorsn mesela ben haftada bir o arıtmayi takarım şişelerim var onları doldururum sonra arıtmayi da doldurur çıkarırım ortalama 1 hafta da bitiyor sular. Bir kötü yanı var sular fln dolana kadar mutfaktaki musluk meşgul oluyor yani musluğu kullanamiyosn 3 senede bir filtresi değişiyor geçen sene 350 TL'ye değiştirdik öyle yani canim

Kimse kullanmıyor mu ya
Markadan markaya değişiyor . En pahalı herkesin duyduğu marka bilirsiniz kaç milyar. Ben geçen yıl taktırdım 800 TL'ye. Ama şu tanklarinin hacmi az oluyo sanırsam daha ucuz olanların . Kvalidemin aritmasi 10 lt eksiksiz doldururken benimki 5 lt anca dolduruyor bir ara aksadı 1 ltyi zor doldurdu

En kötüsü bile cam veya plastik damacanadan daha iyidir. Rainwater var bende evet çok güzel ama bence bu paraya değmez. Arıtıcıların geneli iyi. Duran suyun phş derecesi her zaman daha düşüktür. Akan su her zaman daha sağlıklıdır. Kesinlikle arıtıcı alınmalı. Günlerce duran su neyin içinde olursa olsun sağlıksızdır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…