Şu anda muhtemelen o kadının yanında..

tavsancan

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Eylül 2010
2.630
1.191
42
Yeni bir bdv konusu değil mi... siteyi takip ediyorum da yazmak bugüneymiş..
Okursanız sevinirim, kötü durumdayım ağlamakla ağlamamak arasında arasında baya yüzüm şişe şişe ağlıyorum bugün..
Sabah uyandım eşimi çok güzel sesli bir bayan arıyor. Alo merhaba yanlış zamanda mı aradım, müsait misin dedi işveli sesiyle... Eşim de merhaba dedi sonra telefonu kapattı..
Sonra diğer telefonunu aldı ve yaklaşık 20 yıllık erkek arkadasını aradı ve noldu sen mi aradın dedi, oof, sabah bu telefonlarla uyandım oda o kadar sessiz ve telefonların sesi o kadar güçlüydü ki duymak istemezdim..

Eşim esnaf ben ev hanımıyım 2 yaşında çocuğum var, çocuk doğduktan sonra işi bıraktım, ne diyeceğimi bilemiyorum internete baktım da güçlüysen yüzüne vur diyorlar öyle, evliliğim sürmesi için sessiz kalmam gerekiyor oldukça asosyal içine kapanık biriyim,
Eşim bazen gün içinde eve gelip giysi değiştiriyor bunlar terledi falan deyip fıstık gibi giyinip çıkıyor ben de güzel giyinsin istiyorum ütü mütü tabi yapıp resmen kendi ellerime yolluyormuşum son 5 aydır da ayda sadece 1 er defa halvet oluyoruz ve tam yumurtlama dönemimde, yani hamile kalsam daha rahat edicek onun dışında hep akşamları uyuyakalıyor ama sakinleştirici ilaç içiyor o yüzden de ayda bir kere olması o işi de etkiliyor diye normal karşılıyordum.. İlacı 1 yıldır içiyor ama 5 aydır ilişkimiz zaten aksak..

Bugun fark ettiğimi düşününce geldi sarıldı öptü falan gözlerime bakıyor anladım mı diye.. bilmiyorum boşansam ailem destekçi tabiki olur abim hatta diyor boşanmak istediğinde sana hemen bir iş bulurum ne olucak asgari ücret veriyorlar zaten annemlerde de yaşarsın.. Ama aldattığını ispat edersem başka hak talep edebilir miyim bir de boşanmak istediğimden emin değilim. Yani içimden bol para harcayayım güzelleşeyim çocugumla gezeyim tozayım ingilizcemi geliştireyım sonra nasılsa boşanmak isterse bıraksın diye geçiyor, eski sevgililerim de hep aldatırdı çünkü ve ailemle yaşayınca daha mutlu olabileceğimi bilmiyorum. neyse çok uzattım ..

bir de o arkadaşıma gıdıcem sımdı dedı muhtemelen hastanede oldugundan cekmıyor dedı, arasam işyerındekıler açıcak telefonu abi sımdı bır yere cıktı falan dıyecekler ulasamıycam.. bır de gecen hatfa benı cocukla tatıle göndermek ıstıyordu bız grıp olup gıdememıstık, demek işi buyutmus

Ayyý para varsa kocanda ve sen hala evde a sosyalsen bisey demiyorum ....

Sen yemezsen yiyecek bulur elbet kocan ...

Hem birikim yap hem kursa git hem guzelles sosyalles hemde adamin sevgilisiyle alakali eline ne gecerse biriktir ki yarin mahkemede donuna kadar alabilesin ... bilmem anlatabildim mi ....

Sizdeki bu rahatlık, vurdumduymazlık nedir ta. Şaka gibi. Soramadınız mı eşinize teldeki kadın kimdi??? Eski Sevgililerinizle kocanızı bir mi tutuyorsunuz?

Hiç bilmiyorum canım ya :olamaz: ağlayıp duruyorum anlam veremedim, normalde gururlu bir kadın oldum ömrümde ama çocuğum babasız kalmasın diye ve galiba ne yapıcağımı bilemedim, bir ara içeri odaya gidip ağladım soracaktım, yalanlayıcak diye sustum, nasılsa devam ediyor demek ki ilişkisi, bana yok öyle bir şey deyip kandırmaya çalışıcak

Ailemle yasayarak mutlu olur muyum bilmiyorum diyorsunuz. Peki aldatan bir eşle yaşamak sizi ne derece mutlu edecek?

Hayatınız boyunca içiniz içinizi yiyecek, belki sağlığınızdan olacaksınız belki de eşiniz sizden sıkılıp o kadına temelli gitmek isteyecek ki susan kadınların sonu bu oluyor genelde.

Giden gururunuz da cabası.

Tüm bunları gerçekten yaşamak istiyor musunuz?

Ben demiyorum bişey. ...ayri eve de cikabilirsin hem calisirsin
bu final...onun oncesinde kocanin parasi i al biraz biriktir biraz harca...o arada takip et delil bul...sonucta bjr kac ayini alacak zaten...ama sen istemiyorsun gelmiyor icinden bosanmak belli
o zaman da dur boyle...hayir onca fırsatı n var ya...durmak ayip olur

Ayyý para varsa kocanda ve sen hala evde a sosyalsen bisey demiyorum ....

Sen yemezsen yiyecek bulur elbet kocan ...

Hem birikim yap hem kursa git hem guzelles sosyalles hemde adamin sevgilisiyle alakali eline ne gecerse biriktir ki yarin mahkemede donuna kadar alabilesin ... bilmem anlatabildim mi ....

Ben de bunları düşündüm biraz, şimdi bana affettiricek kendini sonra belki yine yapıcak, ben gerçekten asosyalim, araba da var çıkıp gezebilirim harcayınca parasını veriyor sonradan yani karttan geçiyorum ama normalde hep paramız yok der. Sevgilisi de elbet gün yüzüne çıkıcak hiç süphelenmedim şimdiye kadar. önceden 2 vukuat oldu ama hep sarkıyorlar bana tarzında geçiştirdi ikisini de platonik aşıktılar göya o hanımlar hep kadınları suçlattı da yine mi platonik aşık kadın suçlu bu çok saçma. şimdi muhtemelen yanına gıtmıstır, ne yapsam arasam mı anlamıs olabileceğimi anlıycak ama o zaman... ne zor ya..

sen böyle devam edersen o da bö
Hiç bilmiyorum canım ya :olamaz: ağlayıp duruyorum anlam veremedim, normalde gururlu bir kadın oldum ömrümde ama çocuğum babasız kalmasın diye ve galiba ne yapıcağımı bilemedim, bir ara içeri odaya gidip ağladım soracaktım, yalanlayıcak diye sustum, nasılsa devam ediyor demek ki ilişkisi, bana yok öyle bir şey deyip kandırmaya çalışıcak

Sen böyle devam edersen o da böyle devam eder. Bi karar ver ne yapmak istiyorsun? Ya amacın yakalamak olsun, bunun için uğraş ya da takmıyorsan bırak devam etsin kendi hayatına bak. Ağlama kendini harap edersin. Ağlayacaksan da ortaya çıkar, donuna kadar al boşan. Bak arkanda abin de varmış.

Burdn hemen bosan demek kolay yaşayan için çok zor bir durum hele ki çocuk varsa.. bekarken ve çocuğum olmadan önce bende hep soylerdim kendi kendime aldatilirsam hemen bosanirim diye ama çocuk olunca insan kendinden önce onu dusunuyor şimdi Allah korusun öyle bir şey gelse başıma bilmiyorum ben ne yaparim üstelik çalışan ve tek başıma da gayet rahat geçinebilecek bi kadınım. Allah doğru kararlar aldirsin sana da canım inşaallah ama güçlü ol ezilme ve ezdirme kendini asla. Her zaman kendinden emin ol o seni kaybettiğine üzülsün sen üzülme.. ama hiç mi suphelenmedin böyle pat diye öğrenmek çok zor olmuştur senin için..

Ben de bunları düşündüm biraz, şimdi bana affettiricek kendini sonra belki yine yapıcak, ben gerçekten asosyalim, araba da var çıkıp gezebilirim harcayınca parasını veriyor sonradan yani karttan geçiyorum ama normalde hep paramız yok der. Sevgilisi de elbet gün yüzüne çıkıcak hiç süphelenmedim şimdiye kadar. önceden 2 vukuat oldu ama hep sarkıyorlar bana tarzında geçiştirdi ikisini de platonik aşıktılar göya o hanımlar hep kadınları suçlattı da yine mi platonik aşık kadın suçlu bu çok saçma. şimdi muhtemelen yanına gıtmıstır, ne yapsam arasam mı anlamıs olabileceğimi anlıycak ama o zaman... ne zor ya..
Yok arama, rahatsız etme şimdi sonra ararsın. İyi misin ? O senin kocan. İstediğin Zaman arayıp hesap sorabileceksin. Birbirinize karşı sorumluluklarınız var.

Bence önce bir takibe alın.
Telefonda müsait misin demek kanıt mı? Müşteri olabilir, iş ilişkisi olan biri olabilir...Yani inkar yolu çok açık bir nokta.
Biraz gözünüz, kulağınız açık olsun. Gerekirse internetten arama dökümüne bakın ve daha düzgün, yüzüne çarpacak kanıtlar bulun.

Ben demiyorum bişey. ...ayri eve de cikabilirsin hem calisirsin
bu final...onun oncesinde kocanin parasi i al biraz biriktir biraz harca...o arada takip et delil bul...sonucta bjr kac ayini alacak zaten...ama sen istemiyorsun gelmiyor icinden bosanmak belli
o zaman da dur boyle...hayir onca fırsatı n var ya...durmak ayip olur

Ben de aslında böyle mi yapsam diyorum çünkü evvelden de oldu hep kadınlar eşime platonik aşık ve arıyorlar eşim de arama diyor yani bunu demek kolay ve inandırmak da, şimdi diyorum ki ben giysilerimi bile başkasından alıyorum o kadar dokundu ki şu an, ailem para veriyor tatile çıkalım veya sıkışıkken rahatlayalım diye, adamın evet dükkanı var ve para kazanıyor aslında ama para yok diyor her zaman, yani ben evde sürekli tasarruf edicem diye çabalarken çocuğuma iyi anne olmaya çalışıp kuaföre gitmezken, parasını yiyen güzel bir bayan geliyor, ya ağlamamalıyım da, elimi güçlendirip güzelleşip sosyalleşip daha sonra nasılsa birkaç aya kadar ilişkisi güçlenirse bırakır veya ben bırakırım çünkü hangi dudakla beni öpücek hangi sevgiyle birlikte olucak çok acı geliyor. nasıl da severek evlenmiştik. Kendim güzelleşip sosyalleşip güzel bir işe girmeliyim hayatımı mahvolmayacağım gibi düzene oturtmalıyım ve delil nasıl toplayacağım onu bilmiyorum. telefonların ekranı kilitli, şimdi mesela evden çıktı muhtemelen yanında, ama benim de onla bir çıkıp peşinden bakmam gerek ki çocuğumla çıkıp bakmak o nasıl olucak

Ben de aslında böyle mi yapsam diyorum çünkü evvelden de oldu hep kadınlar eşime platonik aşık ve arıyorlar eşim de arama diyor yani bunu demek kolay ve inandırmak da, şimdi diyorum ki ben giysilerimi bile başkasından alıyorum o kadar dokundu ki şu an, ailem para veriyor tatile çıkalım veya sıkışıkken rahatlayalım diye, adamın evet dükkanı var ve para kazanıyor aslında ama para yok diyor her zaman, yani ben evde sürekli tasarruf edicem diye çabalarken çocuğuma iyi anne olmaya çalışıp kuaföre gitmezken, parasını yiyen güzel bir bayan geliyor, ya ağlamamalıyım da, elimi güçlendirip güzelleşip sosyalleşip daha sonra nasılsa birkaç aya kadar ilişkisi güçlenirse bırakır veya ben bırakırım çünkü hangi dudakla beni öpücek hangi sevgiyle birlikte olucak çok acı geliyor. nasıl da severek evlenmiştik. Kendim güzelleşip sosyalleşip güzel bir işe girmeliyim hayatımı mahvolmayacağım gibi düzene oturtmalıyım ve delil nasıl toplayacağım onu bilmiyorum. telefonların ekranı kilitli, şimdi mesela evden çıktı muhtemelen yanında, ama benim de onla bir çıkıp peşinden bakmam gerek ki çocuğumla çıkıp bakmak o nasıl olucak
Ahhh ahhh çok safsın be kardeş. Hiç bir zaman kocan ya da başkaları için kendini feda etme. Parası var ya da yok önce sana ve çocuğuna bakacak. Hatta sen de çalışacaksın. Kendi giyinip kuşanacak sana para yok yani öyle mi? Sessiz olma. Sessiz oldukça ezmiş seni.

X