Anket Şu anda en çok nelerin eksikliğinizi hissediyorsunuz?

Şu anda en çok nelerin eksikliğinizi hissediyorsunuz?

• Ankete Katılan
    71
babamın ve sevgilim yani aslında erkeğin verdiği güvenin eksikliğini hissediyorum
sıkı bir dost
tabi bir de daha fazla işim ve param olsa fena olmasıd hani

ailem trde 2 yildir goremiyorum onlarin eksikligi o kadar buyuk ki ve bir de ic huzurum olsasenağlama:a015::a015::a015:

allaha sukur hıcbıseın eksıklıgını hıssetmıorum ıstedıklerımın hepsıne sahıbım.
ama bugunlerde bıraz ıchuzura ıhtıacım war:1no2:

hepsi yerinde şükür amadosta ihtiyacım var, insanadan dost bulamk zor -

Ben de yeni arkadaşlarım olsun istiyorum, her insan yeni hikayeler, yeni hayat pencereleri demek benim için.. insan herkesle de anlaşamıyo tabii ama yine de denemek gerek, şans vermek gerek
sağlık çok önemli, o varsa herşeyin çaresi bulunur, ama insanız işte canımız iyiyse mal düşünürüz, aşk düşünürüz:smiley-cool: düşünürüz de düşünürüz işte ardı gelmez:smiley-cool:

şu ara Allah'a şükür hiçbirşeyin eksikliğini hissetmiyorum

Son düzenleyen: Moderatör:
allaha şükür iyiyim ve mutluyum araba olmasa da kendime ait bir evim olsun isterdim.

Ben ankete katılmadım çünküü hiç biri uymadı benim hayatımdaki eksiklere ....

sağlığımız yerinde, ailem iyi,evimiz var...tek eksiğim teyze olmak artık Allah'ın izniyle....

kendime ait ev ve otomobil..para dışında hiç bir sorun yok çok şükür..para da çok problem değil gerçi o da yok değil:)

Sıcak bir annenin eksikliğini hissederim. Hele evlendikten sonra eşimin annesiyle kendi annem arasındaki farkları görünce neden benim de beni seven, daima arkamda olan, sıcacık bir annem yok diye üzülür dururum.

Sevgilimle ayrıyız, beni çok kırdı üzdü o da aynı şekilde kendi için düşünüyor . kaç günden beri konuşmuyoruz onsuz olmak çok zor sevgilimin eksikliğini hissediyorum hemde çok şiddetlice.

Kendim olamamamin eksikligini hissediyorummm

"Edebim el vermez edepsizlik edene,susmak en güzel cevap edebi elden gidene..."

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…