Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
AnketŞu anda en çok nelerin eksikliğinizi hissediyorsunuz?
babamın ve sevgilim yani aslında erkeğin verdiği güvenin eksikliğini hissediyorum
sıkı bir dost
tabi bir de daha fazla işim ve param olsa fena olmasıd hani
Ben de yeni arkadaşlarım olsun istiyorum, her insan yeni hikayeler, yeni hayat pencereleri demek benim için.. insan herkesle de anlaşamıyo tabii ama yine de denemek gerek, şans vermek gerek
sağlık çok önemli, o varsa herşeyin çaresi bulunur, ama insanız işte canımız iyiyse mal düşünürüz, aşk düşünürüz:smiley-cool: düşünürüz de düşünürüz işte ardı gelmez:smiley-cool:
Sıcak bir annenin eksikliğini hissederim. Hele evlendikten sonra eşimin annesiyle kendi annem arasındaki farkları görünce neden benim de beni seven, daima arkamda olan, sıcacık bir annem yok diye üzülür dururum.
Sevgilimle ayrıyız, beni çok kırdı üzdü o da aynı şekilde kendi için düşünüyor . kaç günden beri konuşmuyoruz onsuz olmak çok zor sevgilimin eksikliğini hissediyorum hemde çok şiddetlice.