• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket Şu anda en çok nelerin eksikliğinizi hissediyorsunuz?

Şu anda en çok nelerin eksikliğinizi hissediyorsunuz?

• Ankete Katılan
    71

bilginkiz

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2006
611
3
118
45
Balıkesir
Şu anda en çok nelerin eksikliğinizi hissediyorsunuz?
1den cok oy kullanabilirsiniz.
hadi bakalım en cok neye ihyiaç duyuyor çogunlugumuz?

hepsi yerinde şükür amadosta ihtiyacım var, insanadan dost bulamk zor bi kedim olmalı, kuşum yada köpeğim eve gelince karşılıksız sevgi göstermeli, dost dediklerim haa sende toplanalım dio konu komşu ne der sen kimle gelicen laflarıma aldıran yok o yuzden insan dost istemiyorum, insanı şeyyerine koyuyolar heker işine geldikçe arıyo soruyo, ben insan canlı dışında dost arıyorum- kızlar kusura bakmayın bu gunlerde bu tip şeyler yüzünde sinirim çok bozuk-

Sevgimi? Kaldira Bilicek Bir Eş Yada Sevgiliye....
Kendime Ait Olan Bir Ev Yada Arabaya....
En önemliside Sağliğima Ihtiyacim Var....

yani hakkaten hepsı olsa tam super olacak ama su an anlayıslı sewen bı es we huzur en buyuk eksık sanırım

:1no2: :1no2: :1no2: :1no2: :1no2:

güzel bir işim olsa ne güzel olurdu. Ama Allah çok büyük elbet bana da gülecek kader!!! inşallah...

:1no2: :1no2: :1no2: :1no2: :1no2:

Gercek bir dostun ve isin eksikligini hissediyorum.
Bunlarin disinda Annemin eksikligini hissediyorum,insallah en kisa zamanda kavusucaz.

ben kızımın eksikliğini hissediyorum 1 yaşında ve bir aydır ist de ben ankaradayım. buraya yerleşcegimiz için getiremedik:( 15 inde geliyo bi daha ayrılık yokkkk

ailemin eksikliğini hissediyorum,çok uzaktalar:( bir de bana destek olacak,anlayışlı bir sevgilim olsa iyi olurdu..

senağlamasenağlamasenağlamababamin eksikligini hissediyorum..... onu 2 sene önce kaybettim onu cok özlüyorum

Back