kocamın eski mail adresine bakmak geldi aklıma nerden geldiyse..artık kullanmıyordu bende öylesine bakayım derken daha dün bir arkadaşlık sitesine üye olduğunu gördüm..evlenmeden önce de böyle sitelere üyelikleri varmış evlendikten sonra öğrendim ama bir daha hiç yapmamıştı..badoo diye bi arkadaşlık sitesi bu yeni üye olduğu yer. merak ettim bi baktım kendi fotoğraflarını koymuş ama erkeklerle mesajlaşıyor..öyle böyle mesajlar da değil aklımı kaçıracağım..çok afedersiniz bi taraflarının fotosunu çekip bazılarına göstermiş..beynimden vurulmuş gibiyim..eşim gay değil bunu da açıkça yazmış mesaj panosuna ama beklentisi beni şok ediyor..erkekten bişeyler bekliyor,yeniliklere açığım diyor..
bu arada ben hamileyim ve haftaya doğumum var,eşim işi gereği şehir dışında bir otelde kalıyor ve her ay 10-15 gün böyle..elim ayağım boşaldı ne yapacağımı şaşırdım..bazılarına yazmış 3 lü ilişkiye de varım zaten yanımda bir kız var 26 yaşında diye..şimdi arayıp bağırıp çağırsam hiçbirşeye yaramaz bişey ispatlayamam..sahte bir profil açıp resimlerini çekmesini istesem mi acaba....bilemiyorum ne yapacağımı..tamda doğum arefesinde ..başına böyle bişey gelen var mı ?neler yaptınız ne yapmalıyım
bu arada ben hamileyim ve haftaya doğumum var,eşim işi gereği şehir dışında bir otelde kalıyor ve her ay 10-15 gün böyle..elim ayağım boşaldı ne yapacağımı şaşırdım..bazılarına yazmış 3 lü ilişkiye de varım zaten yanımda bir kız var 26 yaşında diye..şimdi arayıp bağırıp çağırsam hiçbirşeye yaramaz bişey ispatlayamam..sahte bir profil açıp resimlerini çekmesini istesem mi acaba....bilemiyorum ne yapacağımı..tamda doğum arefesinde ..başına böyle bişey gelen var mı ?neler yaptınız ne yapmalıyım