şu anda aldatılıyorum

lestill

Üye
Kayıtlı Üye
14 Eylül 2012
48
5
kocamın eski mail adresine bakmak geldi aklıma nerden geldiyse..artık kullanmıyordu bende öylesine bakayım derken daha dün bir arkadaşlık sitesine üye olduğunu gördüm..evlenmeden önce de böyle sitelere üyelikleri varmış evlendikten sonra öğrendim ama bir daha hiç yapmamıştı..badoo diye bi arkadaşlık sitesi bu yeni üye olduğu yer. merak ettim bi baktım kendi fotoğraflarını koymuş ama erkeklerle mesajlaşıyor..öyle böyle mesajlar da değil aklımı kaçıracağım..çok afedersiniz bi taraflarının fotosunu çekip bazılarına göstermiş..beynimden vurulmuş gibiyim..eşim gay değil bunu da açıkça yazmış mesaj panosuna ama beklentisi beni şok ediyor..erkekten bişeyler bekliyor,yeniliklere açığım diyor..
bu arada ben hamileyim ve haftaya doğumum var,eşim işi gereği şehir dışında bir otelde kalıyor ve her ay 10-15 gün böyle..elim ayağım boşaldı ne yapacağımı şaşırdım..bazılarına yazmış 3 lü ilişkiye de varım zaten yanımda bir kız var 26 yaşında diye..şimdi arayıp bağırıp çağırsam hiçbirşeye yaramaz bişey ispatlayamam..sahte bir profil açıp resimlerini çekmesini istesem mi acaba....bilemiyorum ne yapacağımı..tamda doğum arefesinde ..başına böyle bişey gelen var mı ?neler yaptınız ne yapmalıyım

kocamın eski mail adresine bakmak geldi aklıma nerden geldiyse..artık kullanmıyordu bende öylesine bakayım derken daha dün bir arkadaşlık sitesine üye olduğunu gördüm..evlenmeden önce de böyle sitelere üyelikleri varmış evlendikten sonra öğrendim ama bir daha hiç yapmamıştı..badoo diye bi arkadaşlık sitesi bu yeni üye olduğu yer. merak ettim bi baktım kendi fotoğraflarını koymuş ama erkeklerle mesajlaşıyor..öyle böyle mesajlar da değil aklımı kaçıracağım..çok afedersiniz bi taraflarının fotosunu çekip bazılarına göstermiş..beynimden vurulmuş gibiyim..eşim gay değil bunu da açıkça yazmış mesaj panosuna ama beklentisi beni şok ediyor..erkekten bişeyler bekliyor,yeniliklere açığım diyor..
bu arada ben hamileyim ve haftaya doğumum var,eşim işi gereği şehir dışında bir otelde kalıyor ve her ay 10-15 gün böyle..elim ayağım boşaldı ne yapacağımı şaşırdım..bazılarına yazmış 3 lü ilişkiye de varım zaten yanımda bir kız var 26 yaşında diye..şimdi arayıp bağırıp çağırsam hiçbirşeye yaramaz bişey ispatlayamam..sahte bir profil açıp resimlerini çekmesini istesem mi acaba....bilemiyorum ne yapacağımı..tamda doğum arefesinde ..başına böyle bişey gelen var mı ?neler yaptınız ne yapmalıyım

:KK53::KK53::KK53: kardesım ... ne denılır kı boyle seye.... cok kotu...

çok fena ya, denemelisin bence. hani kesin emin olmak için.

gerçi hamilesin de şimdi, ne diyeyim bilemedim. :KK50:

Bu ne midesizlik igrencliktir boyle.esin şehir disindaysa hangi otelde kalıyorsa git yanina habersiz bakalim kim var yaninda.yazik ya karin hamile sen neler yapıyorsun Allahtan korkmaz kuldan utanmaz.Sana karsi nasil esin davranislarinda değişiklik var mi???Allaah yardimcin olsun.

Bence de denemelisin ama her şeyden emin olmak için bunu dene.
Çok zor bi durum ya bi de hamilesin
İşte kimin nolacağı belli olmuyo
Allah herkesi böyle sapıklardan korusun

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

ayy canım ya
nasıl bir zor durum bu
bilmemki ne yapmalısın
kızla aldatsa bir dert zaten
ama erkeklerle çok daha beter aklım almıyor
ayy hastalıkta bulaşır belki
aman dikkat et
bilemiyorumki konuşsanmı acaba

kocamın eski adresine bakmak geldi aklıma nerden geldiyse..artık kullanmıyordu bende öylesine bakayım derken daha dün bir arkadaşlık sitesine üye olduğunu gördüm..evlenmeden önce de böyle sitelere üyelikleri varmış evlendikten sonra öğrendim ama bir daha hiç yapmamıştı..badoo diye bi arkadaşlık sitesi bu yeni üye olduğu yer. merak ettim bi baktım kendi fotoğraflarını koymuş ama erkeklerle mesajlaşıyor..öyle böyle mesajlar da değil aklımı kaçıracağım..çok afedersiniz bi taraflarının fotosunu çekip bazılarına göstermiş..beynimden vurulmuş gibiyim..eşim gay değil bunu da açıkça yazmış mesaj panosuna ama beklentisi beni şok ediyor..erkekten bişeyler bekliyor,yeniliklere açığım diyor..

okuyunca elim ayağım boşaldı başımdan kaynar sular döküldü canım Allah yardım etsin ne diycemi bilemiyorum:KK53:

şu anda hala devam ediyor yazmaya...adamın birine kaldığı oteli bile söylemiş adam arabam yok olsa gelir alırdım seni otelde sıkıntı olabilir yazmış..ya ben deliricem böyle okuyorum sadece..o telefondan giriyor ama pc de ben anı anına görebiliyorum yazdıklarını..henüz bişey yaptığını sanmıyorum yazılarından öyle anlıyorum ama yapmak istemese yazmaz bunları..bide burdakilerden bazıları face adresini istemiş daha yakından görmek için o da veremem evliyim sıkıntı olur diye yazmışş..evli olduğunu da söylediği halde kimse bundan rahatsız değil,benim için sorun değil yazmışlar..bi tanesini watsapp tan eklemiş..hiç aklımdan geçmeyen şeyler başıma geldi

Şok oldum..
Bence de resim iste.. Bende varım ama görmem lazım falan de..
Of ya..

Ay canım Rabbim sana bol sabır versin yaa kusura bkma ama bu çok aşşağılık bişey yaa bu insanlar naasıl bukadar iğrençleşebilo inanamıyorum şok oldum resmen yaa bu nasıl bi aldatma yöntemidir sakın arayıp bağırma emin ol suçlu sen olursun heleki böyle bişeyi bi erkk nasıl kabullenir we evet hatalıyım der inan bilmiyorum Rabbim hakkında en hayırlısını wersin

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

eşinin internete böyle şeyler yazması aldatıldığın anlamına gelmez. böyle düşünme canım. ama dediğini yap. internete sahte resimlerle gir ve ona resimlerini kaldırmasını söyle. bence mantıklı. sorun çözülmezse yine yaz yine bir cevap ara burada ve başka formlarda derim.

allahım inanamıyorum ağzım açık okudum adam resmen sapık sapıtmış artık :KK53::KK53::KK53:tövbe yarabbim allahım korusun valla ablam sen bunu ispatla doğumdan sonra da boşa bu yaratığı ay insan bile diyemiyorum çok ağır yaa çok berbat bir durum allah yardımcın olsun

Yok artık, yoldan çıkmış eşiniz.
Fantazi arayışında ve bunu iğrenç bir şekilde ilan etmiş.
O profil sayfasını kopyalayın, gereken delilleri toplayın
Muhtemelen ben değil başkası kullanıyor hesabı yada hamilesin boşluğa düştüm gibi sefil bir açıklamada bulunacak
Çok zor bir durum , hamile olmasanız yapılacak belli ama .....

işin enteresan yanı eşimin tavırlarında bana karşı hiç değişiklik yok..hatta biraz ağrılarım var dedim uzanıyorum yazdım aradı işte dikkat et kendine canım çok yorma kendini falan dedi..
hamile olmasam bi dk durmam kalkar giderim zaten ama bu halde yolculuk yapamam ki..

Kanıt istiyorsanız ekran görüntüsü alın
Allahım sen büyüksun bu erkeklere ne oluyor yahu topluca kafayı mı yediler ne oluyor bunlara

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

o baddoo denen siteden bana da sürekli sana mesaj varşeklinde mesajlar geliyor.once fakebi hesap olup olmadığını araştırman lazım bence. sahte bi profille deneeme yapman hoş olur ama sahte profilde de aabartma bence. aklınıçelecek şeyler söylersen iyice kopar olay. gerçi öyle çeliniyorsa zaten durumkötü...

işin enteresan yanı eşimin tavırlarında bana karşı hiç değişiklik yok..hatta biraz ağrılarım var dedim uzanıyorum yazdım aradı işte dikkat et kendine canım çok yorma kendini falan dedi..
hamile olmasam bi dk durmam kalkar giderim zaten ama bu halde yolculuk yapamam ki..

o görüntüleri konuşmaları falan mutlaka kopyalayın cok uzuldum umarım yalan fake falan cıkar:KK14:

şu anda hala devam ediyor yazmaya...adamın birine kaldığı oteli bile söylemiş adam arabam yok olsa gelir alırdım seni otelde sıkıntı olabilir yazmış..ya ben deliricem böyle okuyorum sadece..o telefondan giriyor ama pc de ben anı anına görebiliyorum yazdıklarını..henüz bişey yaptığını sanmıyorum yazılarından öyle anlıyorum ama yapmak istemese yazmaz bunları..bide burdakilerden bazıları face adresini istemiş daha yakından görmek için o da veremem evliyim sıkıntı olur diye yazmışş..evli olduğunu da söylediği halde kimse bundan rahatsız değil,benim için sorun değil yazmışlar..bi tanesini watsapp tan eklemiş..hiç aklımdan geçmeyen şeyler başıma geldi

Erkeklere de merak salmış anlaşılan yazık , baba olacak bu adam haftaya
Lütfen kayıt et yazılanları
Zina suç olmaktan çıkarılmamalıydı diyorm bunları okudukça

bu ne be
midem bulandı resmen

X