şu an sevgilisi olan ilerki yılların gelinleri:)))

mmmerrrvvve

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Mart 2012
939
4
Herkes konu acmis şu yılın gelini bu yılın gelini diye bizim basimiz kel mi kiskandim valla. Sevgilimiz var ama evlenemiyok napalim anam. Okul var aile izni meselesi var var da var. Ama sevgilimle cok mutluyum sukur kismetse beş yila kadar evlencezzz inşallah. Siz de benim gibiyseniz ne zaman evlilik gorunuyo sevgiliniz var mi araniz nasil gelecek panlariniz nasil anlatin bakalım kuzular hangi yılın gelini olacaksiniz kismetse :)-

Mesaj tekrarı :)..........................

Son düzenleme:
Canımcım kendisiyle 6 yıldır tanışıyoruz 8 aydır birlikteyiz ailelerimz biliyo okulu bekliyoruz kısmetse bu yıl sonuna doğru resmileşcekk :KK1:

Vaov:) ben de 19 yasindayim ve biz de 8 aydır beraberiz:KK1: ama bizim resmilesmesine daha çok var:KK76: ikimiz de okuyoruz onun askerlik bitmesi işine adapte olmasıyla benim okul bitmesi aynı zamanlara denk geliyor kismetse o zamanları düşünüyoruz biz de inşallah. Yani bi bes yıl kadar var ama çok iyi biri o kadar guzel bi kalbi var ki sekiz aydır beni bi kere bile üzmedi yirmi yil bile beklerim:nazar: Allah im nazardan korusun bizi:nazar:sizi de tabi ki:nazar:

X