- 27 Ağustos 2014
- 927
- 738
- 133
Yok benim genel merakben yaklasık bır senedır non-stop dusunmekteyım ve beklemekteyımsende mı yoksaaa

Aday adayım bilem yok

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok benim genel merakben yaklasık bır senedır non-stop dusunmekteyım ve beklemekteyımsende mı yoksaaa
hahahajahajgenel merak ya
![]()
işsizlik benim de derdimBu belirsiz durum ne olacak.
İşim nasıl olacak.
Bir de bu yükü kendime ders olarak almalıyım.
Pof.
işsizlik benim de derdim
Yok benim genel merak
Aday adayım bilem yok![]()
bulursun canım nerde okuyorsunÖnce aday bulmalıyım![]()
hayırlısı inşaallah ne işi? ne okudun ben kpss ye hazırlanacağımBir iş oldu gibi de, onu düşünüyorum.. Bakalım.
Hayırlısıyla bir güzel işiniz olur umarım.
bölüm neders çalışcam birazdan
genel bir sınav için ALESbölüm ne
Tesekkur ederim. Ankarada bir vakıf üniversitesinde.bulursun canım nerde okuyorsun
Ozamannn Rabbim en hayrlisiyla karsilastirsin diyorumm
hayırlısı inşaallah ne işi? ne okudun ben kpss ye hazırlanacağım
ben de seneye gireceğim umarım başarılı oluruzBilgisayar programcılığı okudum işletmeyle 4 yıllığa tamamlıyorum ama alakası yok işin. Zaten isteyerek severek okumadım.
Özel bir okulda memuriyet gibi ama belirsiz daha bakalım.
Kpssye seneye gireceğim ben de.
başarılar dilerim sana ankaraya alıştın mı ben de ankaradayım ama sevemedim seneye kpss ye kadar burdayız sonra eşim tayin düşünüyorTesekkur ederim. Ankarada bir vakıf üniversitesinde.
Tesekkur ederim cansın![]()
amin inşAh inşallah![]()
Doğduğumdan beri burda yaşıyorum. Üniversite için gelmedim yani. Alışılıyor ama sevilmiyor bence burabaşarılar dilerim sana ankaraya alıştın mı ben de ankaradayım ama sevemedim seneye kpss ye kadar burdayız sonra eşim tayin düşünüyor