şu an kullandığınız parfümden memnunmusunuz

memnunum ama maymun iştahlılıgım yüzündenn başka parfümler alcamm cok seviyorum kokuları yaa :asigim:

şu an rare gold kullanıyorum. avon parfümlerine karşı önyargılıydım ama bu aralar avon alıyorum ve memnunum. far away, rare gold şu an kullandıklarm kalıcı kış kokuları. orijinal parfümlerden de lolita ve armani she kullanıyorum she kesinlikle favorim.

ben yaklaşık 3 seneden beri chanel chance kullanıyorumve çoook memnunum,yağmurlu havalarda harika bi kokuya dönüşüyo a.s ama yazın biraz ağır oluyo,yaz için de dior jadoru tercih ediyorum

Kışın armani code ve chance; yazın touch of pink ve miracle.Hepsinden de memnunum. Miracle deterjan kokusu gibi gelmişti ilk kullandığımda çok beğenmemiştim; ama soran çok.
Chance ve armani code kaldıkça güzelleşiyor. Touch of pinki şimdiye kadar beğenmeyen çıkmadı.
Kimseyi rahatsız etmeyen hoş bir koku.
Bir ara 212 sexy i denedim kalıcı hoş bir koku; ama baş ağrısı yaptı bende. Migreni tetikleyen bir parfüm olduğu için hemen elden çıkardım.

Ben de chanel change kullanmıstım bi ara ama coco chanel kadar güzel bulmuyorum şimdi casharel noa var o da çok zarif bir koku.armani code son favorim:) ondan almayı düşünüyorum

çok uzun zamandır lacoste pink parfümünü kullanıyorum
ama kokusu biraz ağır olduğundan dolayı,artık yazın farklı bir koku kullanmaya başladım
yaz ve kış parfümü olarak ayırdım yazında escade pacific paradise'yi kullanıyorum
ikisinin kokusuda muteşem tenimede gidiyor

Şu anda Armani Code, Chloe ve Lolita Lempicka kullanıyorum...kışın daha ağır şekerli kokuları seviyorum...bu saydıklarımın hepsini de ayrı ayrı seviyorum, tenime çok iyi gidiyor ağır kokular...

Yazın da daha hafif çiçeksi, pudramsı kokularını tercih ediyorum hihoyyyt

tom ford black orchıd ve 212 kullanyrm bı de lanvın rumeur.. hıcbırınden memnun dıılm..buyuleyıcı bı parfum bulamadım ona yanarımgamyoncuiremsu

ben d&p ve avon aprfümlerini kullanıyorum ancak bu bende hastalık derecesinde biraz yaklaşık 20-30 arası parfüm var sabah içimden geleni sıkıyorum belli bi kokumun olmaması kötü mü die dşünmüyorum da değil:)))

Jil sander sport for women aldım süperr bir koku ama yaza saklıyorum ara sıra dayanamayıp sıkıyorum sırnaşık şey ama daha çok ıssey miyake lEau d'Issey kullanıyorum fakat bu son şişem olacak çünkü herkeste aynı koku var sanki çok sıradanlaştı. hypnotic poison benim tenimde tam bir felakete dönüştü senağlama iğrenç kokuyor...kışa kadar bozulmazsa en soğuk kış günleri için saklıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…