Şu an canı sıkılanlar buraya;)

popkek

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2011
121
0
forumda online olupta forumun kıyısında kalanlar, nereye ne yazsam hangi konuya bakıp oyalansam diye düşünenler: gelin buraya tanışalım, kaynaşalım ne konuşacağımıza biz karar verelim

forumda online olupta forumun kıyısında kalanlar, nereye ne yazsam hangi konuya bakıp oyalansam diye düşünenler: gelin buraya tanışalım, kaynaşalım ne konuşacağımıza biz karar verelim

cnm bu konuyu geyik bölümüne açman gerekti ve geyikte de bu tarz konu çok var zaten sende katılabilirsin orada bir geyik sohbetine

formu çok i tanımıyorum forum online da konuşulan bize göre pek bişi yok:) gelenler hoşgelmişlerrr acısıyla tatlısıyla konuşuruz bizde

formu çok i tanımıyorum forum online da konuşulan bize göre pek bişi yok:) gelenler hoşgelmişlerrr acısıyla tatlısıyla konuşuruz bizde

cnm konun kitlenir o yüzden söledim geyik muhabbeti olacağı için

can sıkıntısından deilde 25 yorum olmadan resim göremiyomusum o yüzden neye yorum yapıcamı sasırdım bi de buna yapim dedim

bende senin gibiydm 3 gün önce.. yeni üyeyim pek pratik diilim bu yüzden ya

aynen .. düğünden önce bana çok yararı dokundu.. sen neler yaparsın bari sennle sohbet edelim bi tek bu yönden ısınamadm buraya sanki derdi olmayanlarn knşmaya hakkı yok kimse muhabbet etmiyo:) allah dert vermesin ya önemli olan bu tabi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…