• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Şu An Aklından Ne Geçiyor ?

Bir gün inşallah.. Olsun istiyorum.
Verdiğim değeri, önemi hiç göremedim..
Bana en uzak insanı bile önemsedim...

herşeyi zaman gösterir elbet ama şimdilik ; Seni hayatıma katan, seni benimle buluşturan Allah2a şükürler olsun :KK200::KK200::KK200::KK200:

Moralim çok bozuk.
Klasik bir insan olarak elimdekilerin değerini bilmeyip kendimi mutsuz ediyorum. Bilincinde olarak yapıyorum hemde bunu.
Nasıl bir hayatta her zaman mutlu olabilir ki zaten insan? Para, iş, aşk, sağlık hepsi olsun neden saçlarım şekle girmiyor diye bile hayıflanır insan.
Sonuçta enerjim düşük ve keyifsizim işte. Kafama takılan her şey sihirli bir değneğin dokunuşuyla istediğim hale gelse bir süreliğine tamamen mutlu olurum en azından.

Hafizam berbat halde. Keske ilaçları birakabilsem. Kafami toparlayamiyorum ya her şey kaos içerisinde sanki. Tum bilgiler birbirine girdi, okuduklarimi unutuyorum. Zihnim sanki duvar oldu boş gri bir duvar. :(

Facebook un tarihte bugün uygulaması çok güzel bence yaaaa:KK68:

Mesela ehliyetimi alalı 4 yıl olmuş:cool:

Zaman geçiyor, su gibi hem de:KK14:

:KK14: Tüttüreyom bu gece yine.. Annemler uyudu kaçak kız always iş başındaaaaa dırım dırım..:KK48:

İnsanları anlamak öyle zor kiii bi öyle davranıyorlar bir böyle. Akıl sır erdirmek mümkün değilllll :KK12:

Moralim çok bozuk.
Klasik bir insan olarak elimdekilerin değerini bilmeyip kendimi mutsuz ediyorum. Bilincinde olarak yapıyorum hemde bunu.
Nasıl bir hayatta her zaman mutlu olabilir ki zaten insan? Para, iş, aşk, sağlık hepsi olsun neden saçlarım şekle girmiyor diye bile hayıflanır insan.
Sonuçta enerjim düşük ve keyifsizim işte. Kafama takılan her şey sihirli bir değneğin dokunuşuyla istediğim hale gelse bir süreliğine tamamen mutlu olurum en azından.

biri duygularima tercume olmus.. ayni ben .. eminim bu bir hastalik ve bende hastayim oyle dusunuyorum
mukemmeliyetcilik mi, takinti durumumu nedir bilmiyorum ama tez zamanda kendimize geliriz insallah

hala niye aramadı bu 1
etraf bu kadar dağınıkken derse kafayı nasıl vercem bu 2
internet benim yaşam tarzım olmuş niye bu sorun şimdi bu 3
sıfırı niye tükettim ben haftaya napıcam bu 4
kıyafette almam lazım :( buda 5
kazan olmuş kafam bunları düşünmekten :KK17:

Her hafta düğün mü olur ya of valla sıkıldım artıkk
Bi haftasonum da evde oturup dinlenerek geçsin :(

Back
X