• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Şu An Aklından Ne Geçiyor ?

Bazi insanlari hsedinden çatlatmak için çatır çatır 4 5 cocuk dograsim var :KK70::KK70:
Sapiittim gne tbe tbe allah islah etsin cimcime yt uyu
:KK51:

Bak sebdicegin yaninda misil misil uyuyor :KK55: git op kokla onun. :KK8::KK8:
Cık su kk dan :KK34::KK62:

:KK70::KK74::KK70:

Şu an öyle canım sıkkın ki, dozerdeki adamın boğazına yapışsam yeridir:KK61:
3-5 apartmanın arasında toprak arazi, o arazide en az 20 yıllık ağaçlar, bir dozer geldi, toprak araziyi düzlemek için ve 2 ağacı katletti:KK61:
Ağlamamak, dozer operatörünü boğazlamamak için zor duruyorum:KK61:
Ne istediniz o ağaçlardan, Yemyeşil güzelim ağaçlar gitti, o ağaçlar bizim en güzel manzaramızdı, beton yığınları içinde yeşeren Doğa harikalarıydı, Üstlerinde kuş yuvaları vardı:KK61:
Ne istediniz ağaçlardan? Onlar nefesti, candı:KK61:

İnsanoğlu Doğa senin zalimliğini unutmayacak, şu an gördüğüm manzarayı bende unutmayacağım:KK42:

Mesajım iletilmiş olsun yaaa lütfeennn =(
Gönderilip gönderilmediğine bakmadan sildim salak gibi oooff!

Bir insanın bazı konularda kendi rahatını düşünmesi bencillik olmamalı, sürekli canımızı mı sıkalım, yoksa gerim gerim geriliyoruz :KK14:

NE SENİNLE UĞRAŞACAK VAKTİM VAR NEDE ÜZÜLMEYE ZAMANIM ELBETTEKİ İÇİM BURUK AMA TEK DERDİM AİLEM VE SINAV SEN HEP EN SON PLANDA OLACAKSIN
KURBAN OL SEN BANA :D

:( yarın bat tarihi hadi bi işaret olsun ve ben bu aya hamile olarak gireyim lütfen lütfen :KK42::KK42:

Bazı insanların beyni nasıl çalışıyor şaşıyorum.
İnsan bu kadar dangalak olamaz ya. :KK67:

Spotify'ın yeni çıkanlarından bana şöyle "işte buu" dedirtecek bir şarkı denk gelir mi ki?
Daha önce hiç dinlemediğim ve beni alıp götürecek şarkılara ihtiyacım var.:KK49::KK51::KK55:

eskiden her gün kitap okurdum neden şimdi yüzüne bile bakmıyorum kitaplarımın bitmeyi bekleyen 3 kitap var yarım bir şekilde ben onlara bakıyorum onlar bana eskisi gibi kitap aşığı olmak istiyorum :mad:

Back
X