Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Şu an öyle canım sıkkın ki, dozerdeki adamın boğazına yapışsam yeridir
3-5 apartmanın arasında toprak arazi, o arazide en az 20 yıllık ağaçlar, bir dozer geldi, toprak araziyi düzlemek için ve 2 ağacı katletti
Ağlamamak, dozer operatörünü boğazlamamak için zor duruyorum
Ne istediniz o ağaçlardan, Yemyeşil güzelim ağaçlar gitti, o ağaçlar bizim en güzel manzaramızdı, beton yığınları içinde yeşeren Doğa harikalarıydı, Üstlerinde kuş yuvaları vardı
Ne istediniz ağaçlardan? Onlar nefesti, candı
İnsanoğlu Doğa senin zalimliğini unutmayacak, şu an gördüğüm manzarayı bende unutmayacağım
NE SENİNLE UĞRAŞACAK VAKTİM VAR NEDE ÜZÜLMEYE ZAMANIM ELBETTEKİ İÇİM BURUK AMA TEK DERDİM AİLEM VE SINAV SEN HEP EN SON PLANDA OLACAKSIN
KURBAN OL SEN BANA
Spotify'ın yeni çıkanlarından bana şöyle "işte buu" dedirtecek bir şarkı denk gelir mi ki?
Daha önce hiç dinlemediğim ve beni alıp götürecek şarkılara ihtiyacım var.
eskiden her gün kitap okurdum neden şimdi yüzüne bile bakmıyorum kitaplarımın bitmeyi bekleyen 3 kitap var yarım bir şekilde ben onlara bakıyorum onlar bana eskisi gibi kitap aşığı olmak istiyorum