Popüler Konu Şu An Aklından Ne Geçiyor ?

ben bu işleri nasıl yoluna koyucam çocuk yok para yokkkkk

hem bebek istiyorum hemde okulumu bitirmek istiyorum bebeğim ne zaman olacak okulumu bitire bilecekmiyim ki?:97::97::97::97:

offf çok sıkıcı bir gün biran önce akşam olsun eve gideyim ayaklarımı uzatıp yatayım..

keşke senin yanında olsaydım şimdi
keşke sen beni sevsen
keşkeler çok dilimde olmayacak keşkeler:115:

mahalle düğünlerinde son ses müzik açılmasından nefret ediyorum yaaa !!! uyuyan var, ben gibi ders çalışamayan var, tapulu malın mı sokak, düğün salonunda git eğlen, ona kimse bir şey diyemez

Ders çalışmam lazım. Sadece derslere odaklanıp olanları unutmak istiyorum. Ooofffff!!!

ders çalışmadığım için suçluluk,yemeği fazla kaçırdığımı düşündüğümden pişmanlık,aşkucumu çok özlediğimden üzüntü gibi duygularda dalgalanıyorum...

beğendiğim kiralık evi bizden önce tutanlar keşke bi mucize olsada vazgeçseler..diyorummmm...

herşeyi bırakıp gezip tozmak kafa dağıtmak geçiyor...........ne geçsin........

dışarı çıkmak istiyorum ama her tarafı sel götürüyo :/

ist anadolu yakasında şuan yağmur çok şiddetli kızlar hava durumunu sundum ....... yağmuru çok seviyorummmmmmmm yarın evdeyim nolur böyle yağsında uyuyayım öğleye kadar yaaaaaaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…