Popüler Konu Şu An Aklından Ne Geçiyor ?

Aşk istiyorum aşşşkkkk Noluurrr yaaa bana da bana daaa...
En kör edeninden , deli bir aşk ver Allah'ım lüttfeeennn.

Birgün inş anne olmak nasip olur ... Devam etseydi eğer şimdi 3,5 aylık olacaklardı.Kollarımdaydılar.Şikayet edecektim yoruluyorum diyecektim.zamansız geldiniz deyip yinede sevecektim ... Ama nasipleri yokmuş.Dilerim en yakın zmanda anne baba olmak nasip olur bizede.Ve tüm dileyenlerede ....

Son düzenleme:
Allahım ne olur onu bana ver. ömür boyu teni tenimde gözleri gözlerimde olsun. o benim olsun sadece benim!!!

sanırım sinemaya gidicek kimsem olmadığı için, arkadaştan öteyi internetten izleyeceğiiimmmm

acaba çeyizlerimi alabilecekmiyim,ay ne güzel şeyler var netde, keşke bu da benim olsa offf:)

arkadaşlarla buluşacağım uzun zamandan sonra gitmesem mi sözde verdim
ne giyineceğim peki ben pööffff:26:

çayı demleyeli yarım saat oluyor eringeçliyimden doldurmak istemiyorum. aile çay bekliyor. neyse aklımdakini uygulama vakti geldi de geçiyor sanırım:

çaylar servis yapılmalııı hadi çabukkkkkkkkkkkk

şu adam bir an önce gelip şu rafları yapsada bizde boş dükkanda oturmaktan kurtulsak içim şişti yaaa

Acıktım, tek başıma yemek yiyesim yok, yapasım da yok zati,,,, ama hadi gari gel :95:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…