Popüler Konu Şu An Aklından Ne Geçiyor ?

daha bugun pazartesı ve calısmaya başlayalı 2 bucuk saat oldu calısmaya baslayalı bu haftanın nasıl bıtecegını dusunuyorum bı gecseydıııı...

pazartesi sendromunu çabuk atlattım, bu hafta da aynı hızla geçsin nolurrr...

bakalım neler olucak,neler konuşulcak merak içindeyim

Evet ben karar vermişim bana nasıl davranılması gerektiğine...
Ben istemişim bunu...
Şimdi karşılığını alıyorum...

kendimi şanslı gördüm hep. dışarıda ne olursa olsun huzuru en yakınlarımda içimde bulacağımı düşündüm. etrafa ne kadar katıysam ne kadar dediğim dediksem içerde o kadar töleranslı oldum. küstüm uzatamadım, kırıldım affettim.. ve daha bir sürü. ama ne oldu dışarıda gördüğüm saygının hak ettiğim değerin onda birini bulamamış olduğumu fark ettim. sanırım bende artık yalnızım..

Şuanda iş yerinde olmayı değil, bir tatil yöresinde hiçbirşey düşünmeden tatil yapmayı...Fatura ne gelmiş ne gitmiş düşünmek istemiyorum...Para hesabı yapmadan deli gibi alışveril yapıp sade türk kahvesi içmek istiyorum.Kocamın sağlam bir iş adamı olup arada işe gitmek istiyorum :)Çok mu istiyorum Allahım yaleppisi yaa

Bazı insanlar ne salak! Kendilerini bi b*k sanıyor aptallar! Sanki çok umrumdu sizin o gerzek düşünceleriniz!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…