Popüler Konu Şu An Aklından Ne Geçiyor ?

Kocam uyuyor bu sıcağa rağmen acaba nasıl uyuyabiliyor uyandırsammıı..

İbrahim Tatlıses "Yalnızım dostlarım,yalnızım,yalnız" diyor. Yalnızsa neden "dostlarım" diyor? Dostları varsa neden kendini yalnız hissediyor? Vanilya neden böyle güzel kokar? Babam böyle pasta yapmayı nerden öğrendi ?

Hayy allahım yaaaaaa nasıl güldümmm süpersinizz

acaba oğlum nasıl.yemeğini yedimi.yumurtasını yedimi.terledimi.düştümü.of off.acaba kaygana elleirini yıkıyomu lavabodasn sonra oğlumu öylemi kucağına alıyor.

Küçük kız kardeşim kuzenime aşık olmuş
Ondan önce de genç dayıma aşıktı :86:
Biri her gördüğü yakışıklıya aşık olmaması gerektiğini söylemeli :97:

Diğer tüm şehirlerin panzehri gibisin Ankara. Dönüp dolaşıp gelmek istediğim yersin. Aidiyetimsin. Patatesli börek olsa da yesem biraz da köri olsun içinde

hayatı herşeyi okadar basite alıyoruz ki bazen şaşıyorum.hergün cinayetler şiddet vs.. ler gördükçe duydukça akıllanmayıp şahlandığımıza üzülüyorum...hiç birşeyden ders almayıp her geçen gün daha da kaybediyoruz bir çok değerimizi var oluş sebebimizi yaşananları yaşayanları...daha dün eleştirdiklerimizi bugün baş tacı ediyor herşeyi olasıymış gibi gösteriyoruz... çok yazık... bizden sonraki nesiller için üzülüyor acıyor yanıyorum...

boyama kitabı boyarken ağlamam geçiyor :2: özellikle sabahları. büyük bir özlemle uyanıyorum çünkü yakın geçmişi hatırlamıyor oluyorum. gerçi benim hafızam uzak geçmişi de hatırlamıyor. neyse ikisinin arasında bir yerde oluyorum.

şu mesajları hak edecek kime ne yaptım acaba? bulucam ama kim olduğunu facebook kadar başınıza taş düşsün ben sustukça insanlar tepeme çıkıyor. normaldekiler bile sırtımda taşısam neden daha hızlı yürümüyorsun derler. konuşma özrü geldi bana dünyalılardan tiksiniyorum :)

Bir kahve içsem iyi olacak hakettin diyorum kendime kalkta yap.

Samantha;acaba resminde makyajmı yapıyor:26:

şu zamanı ileri alabilme şansım yokmu??
bitsin artık dişlerim..çok canım yanıyor..

zaten dişler kesik bide telefon çalmıyormu offff deliriyorum..
konuşamıyorum arkadas kimseyle dişlerim yok ..
:18::18:

çok yorgunum sanki bu dünyadan birşeylerim artık gidiyor.

artik tatile cikmak istiyorum cok ama cokkkk yorgunummmm

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…