Popüler Konu Şu An Aklından Ne Geçiyor ?

Herseyi cok bilen sen baba olmak ne demektir ,biliyor musun??

Son düzenleme:
Aşkım, o kadar işinin ve araştırmasının arasında ağacın gövdesine adımı kazıyıp fotoğrafını göndermiş, çok mutlu oldum

Offf! Bazen burada okuduklarıma tahammül etmekte zorlanıyorum.

Son düzenleme:
Beni söyledikleriyle ≥ 2 düşündürebilen, hayat duruşları mıh gibi olan insanların canını yiyesim geliyor!

eşimle çıkarken herşey dahamı güzeldi acaba şimdi de var ama ilgisi o zamanlar bensiz hiç bi şey yapmak istemezdi her an benim yanımda olmak isterdi...bilmem düşünüyorum işte...

bu yaşta diz ağrısı ???!!! kendimi 40 yaşında koltuk değnekleriyle hayal ediyorum hemen 20 kilo verip o kiloda kalmalıyım ama nasıl

Sevdiğim insanın son bi kez peşinden mi gitmeliyim
Yoksa beni seven kişiyle mutlu olmayı mı denemeliiym

Yada ikisinden de vazgeçip yoluma mı bakmalıyım

offff nedir bu çaresizlik böyle !:59
:

Cenneti cehennemi hep içinde taşıyan, kendi şeytanıyla dost, postun şeyhiyle müttefik ama hep tetik .. Araf’ın yüce kapısının sadık bekçisi ; kapıkulu İbrahim. Sultan Süleyman’ın mahreminde, sırrında ama hep sınırda olan İbrahim. Hünkarının derin gözlerinde her gün kendi cenazesini seyreden İbrahim. Sultanının gözlerine baktıkça ölüme koşarak giden İbrahim ! Ölümüne kaza namazları kılınan, İbrahim ..

Hadi ama Şubat, çabuk gel, hayırlısıyla gel, yepyeni bir bendoğsun seninle..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…