Popüler Konu Şu An Aklından Ne Geçiyor ?

İki gün önce hayalimi süslüyorken şimdi nasıl yaşamımı süslüyor, ne kadar çabuk gelişiyor her şey...

aklımdan okadar cok sey gecıyokı ama en coksevgılım bız 3 ay once ayrıldık ve bana bnm bı sevgılım var dedı ben hala onu cok sevıoyrum ne yapmam gerekır sızce:KK50::KK43:

aklımdan okadar cok sey gecıyokı ama en coksevgılım bız 3 ay once ayrıldık ve bana bnm bı sevgılım var dedı ben hala onu cok sevıoyrum ne yapmam gerekır sızce:KK50::KK43:

Bazen çok sevmek de çaresiz kalabiliyor..Eğer seni hak etseydi ve gerçekten sevse idi şuan aklından bunlar değil ne zaman görüşsek de sarılsam die geçerdi..Bence hiç üzülme insanın nefsine ağır gelen hakkında hayırlı olandır bazen..

Oluyor oluyor. böyle böyle olacak yavaştan.

Olmayacak birşeyin peşinden koşma, yol yakınken yerleşmiş de olsa sil at aklından diyorum ama zamanında büyük konuştuğum bir konuydu acaba o yüzden mi bu kadar derin duygularım diye düşünüyorum yoksa sevdiğim için kendime pay mı çıkarıyorum diyorum...... Çok şey geçiyor aklımdan:KK3:

Enginar yemek!
Bian önce olsa artık sabrım tükenio :99:
Sıcak da yenmio ki o bide soğumasını bekle :97:

Bu konunun üstünde olan yazıyı okudum ( güzel mi olmak avantajlı yok çirkin mi?) ve güzel olmak avantajlı tabi ama bazende çirkin olmak avantajlı diye düşünüyordum:KK1:

Kavitasyon,lazer,solaryum..Birinden çıkıp ötekine gidiyorum..
Kafayı yedim sanırım...:KK35:

Cok sevdigim birine booyle sIkIca sarilmak istiyorum. :KK69: Cok ozledim kendilerini. :KK61:

X