O kadını sevemiyorum olmuyor ısınamıyorum sevmek zorunda da değilim ya ,,, Allahım benden uzak tut ne olursun ya rabbim yalvarıyorum sana tahammül edemiyorum ona ben
O dağ gibi ütüyü nasıl bitirdim ben yahu. Bir hafta tatile cıkıyorum, bütün dolabı yanımda götürüyorum sonra hepsini yıkayıp ütülüyorum Neyse ki yağmur yağdı serinledi hava birazcık, yoksa ütü beynime beynime yapışırdı herhalde.
Ramazan bitsin de haftasonu havuz keyifleri başlasın. Başka türlü yaz çekilmiyor Ankara'da. Eşim de tutturdu kedi alıcam diye! Delirtecek bu adam beni yahu, vericem sonunda eline çocuğu oynasın dursun!
Beni bu kadar üzüp ağlatmasına, her kavgamızda suçlu olsa bile üste çıkmasına, saçma sapan şeyler yüzünden delicesine trip atmasına rağmen hala bu adamla niye beraberim? Bu saate kadar bir insan nasıl uyuyabilir? Onu seviyorum ama sinirlenince gözü kimseyi görmüyor. Neden onsuz yapamıyorum? Allahım deliriceem!
Hayatta insanlardan beklentini az tutacaksın. Annenden babandan kardeşinden arkadaşında hiç bi şey bekleme, verirlerse ne ala vermezlerse hayal kırıklığın olmaz
bu sıcakta ütü mü yapılır
bi şu parayı icat eden lidyalılara
bi de ütüyü icat eden amerikalı Henry Seely' e feci kılım
tarihin seyrini değiştirdiniz len