Popüler Konu Şu An Aklından Ne Geçiyor ?

kızlar 8 ekimde düğünüm var ve ben çokkk korkuyorum neden mi bir aksilik olur düğünüme yakın bişeyler olur diye lütfen dualarınıza ihtiyacım varrrrrr

kızlar 8 ekimde düğünüm var ve ben çokkk korkuyorum neden mi bir aksilik olur düğünüme yakın bişeyler olur diye lütfen dualarınıza ihtiyacım varrrrrr

allahın izniyle hiç bişey olmaz canım hem böyle kötü şeyler düşünme ne güzel şu zamanlarının kıymetini bil ya

allahın izniyle hiç bişey olmaz canım hem böyle kötü şeyler düşünme ne güzel şu zamanlarının kıymetini bil ya

inan öyle düşünmeye çalışıyorum ama hiç hayal kurmak istemiyorum düğünüme dair bilirsiniz ne kadar hayal kurarsam o kadar kırılacak mış gibi oluyooooo rabbim sen bizi kötülüklerden koru

aradığım saç boyasını bile bulamıyorum koskoca ilçede

Bu kadar gıcık bir adama nereden denk geldim ben yav?

Milletin ağzı açıldı.

Yemek yiyim ama ben haftaya son 2 sınavımı kotu atlatırsam naparım tatıle gıdemem moral sıfır pekı pzar gunu ben ne almalıyım once hazırlık napmalıyım ben herseyı onceden planlamalıyım hep boyleyım aslında bırakıcam herseyı koy ver gıtsın amaa nerde eeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…