• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Şu An Aklından Ne Geçiyor ?

Yorgunluktan ölüyorum...... Çamaşır,bulaşık vs vs....
Ama yine de büyük özgürlükmüş ya............İstediğin saatte elektrikli süpürgeyi çalıştırabilmek,komşular rahatsız olur endişesi olmadan bağıra çağıra şarkı söyleyebilmek..........:31:

Yorgunluktan ölüyorum...... Çamaşır,bulaşık vs vs....
Ama yine de büyük özgürlükmüş ya............İstediğin saatte elektrikli süpürgeyi çalıştırabilmek,komşular rahatsız olur endişesi olmadan bağıra çağıra şarkı söyleyebilmek..........:31:

hayırlı ,uğurlu olsun tekrardan..Allah güle güle ve sağlıkla oturmayı nasip etsin sizlere..:16:

Onunla karşılaştığımda söyleyeceğim cümleler ...
Bağırışlarım, ağlamalarım ...

Ve gecenin bir vakti ,bu hayalleri kuruyor olduğum için ve hala onun için ağlıyor olmamdan dolayı kendimin salak olduğunu düşünüyorum.

Son zamanlarda kaçarak evlenmek ya da birkaç aylık hamile olarak kaçmak moda olmuş eralde !
Benim yaşlarımda birkaç kız hamile kaçmış
Bunlara şaşırdım ama en çok ta
Yine yaşıtım olan ve akrabam olan sevdiğim ve geçen sene tanıştığım kızın
3 aylık hamile olarak kocaya kaçmasına çok şaşırdım hatta uzun süre ağzım açık kaldı :53:
Sahi ne oluyor bu kızlara böyle ?
Babanın evinden alnının akıyla , beyaz gelinliğinle , belinde kırmızı kuşağınla çıkmak var iken
Kaçmak da neyin nesi ?
İkna olmazlarsa uğraşırsın birkaç ay sonra illaki yılacaklardır .
Bir yandan kızıyorum bir yandan üzülüyorum ..
Bir kız için en rezil durum bu bence ..

Alışveriş manyağı olduğumu söylerler. Belki dışarıdan bakılınca öyle.. Üç-Beş kuruşa da olsa bir şeyler alınca, rahatlıyorum. Benim rahatlama yöntemim bu, yapılacak bir şey yok. Neden acaba alınca rahatlıyorum ? Sevgiyi, saygıyı, güveni alamadım insanlardan yıllardır ! Sevgi verdim, saygı verdim, güven verdim . Ama karşılığında aynısını alamadım. Bırakın işte ben üç kuruşa bir elbise, beş kuruşa ayakkabı alayım. Paramı verip karşılığını alayım ! O yönümü tatmin edeyim bari ... "Sevsem ve sevilsem", bu kadar para harcar mıyım ? Ben alışveriş manyağı değilim. Ben içimdeki boşluğu , onu bunu alarak doldurmaya çalışan biriyim.

Back