• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Şu An Aklından Ne Geçiyor ?

3 gündür neden niye böyle anlamıyorum ben kötü bir şey mi yaptım ki :44:

kaç gündür ağlamaktan canım çıkıyor bide karşıma geçip ne oldu bana mı darıldın diyorsun ya daha bir ağlamak istiyorum....

Ankara'da tek mi yaşayacağım artık ? Bitsin şu belirsizlikler. Netliğe kavuşmak istiyorum. Birdenbire neler oldu da böyle işlere düştük. Hayat ne kadar enteresan ve sürprizlerle dolu. Dün aklımdan geçmeyen ertesi gün başıma geliyor. Vay be.:44:

Çarşambayı sabırsızlıkla bekliyorum...Allahım herşey yolunda gitsin lütfen.......

bulmak için şu kadarckkk umudum yok ama arıyorum bakalım $confused.gif

ayy çok acıktım ya hadi anne çabuk ol amaa..
şu yeni bulduğum oje rengine de bakmam lazım almam lazım
O benim olmalı
bana ne bana ne..

Olumlu olsun sonuç lütfen yaaa... :/ Artık bitirelim şu işi.
3. gözü açık kadının da dediği gibi kurdelayı kesip işi bağlayalım ve her şey çok daha iyiye gitsin. :/

Beni biraz şımartsa,fazla ilgi gösterse,hatta bu fazla ilgiden sıkılsam da bir daha ilgi göstermesini istemesem..
Bir de bu kadar çok aklıma gelmese,keşke yanımda olsaydı diye düşünmesem.Biraz ilgisiz olsam ona karşııııııı:19:

Onu düşünmekten sıyıracağım galiba. Çok değişik bir his. Umutla umutsuzluk arasında sıkıştım.

aramıyo halaa ayrılmakmı istiyo gerçekten yoksa bana ders vermek mii:43:

Kursa gitmek istemiyorum. Nefret ediyorum.! Çok sıkıcııııııııııııııııııııııı... !!!

Back
X