• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Şu An Aklından Ne Geçiyor ?

Canım kocamın kilo verme konusunda ne kadar azimli ve başarılı olduğu..Onunla gurur duyuyorum..:69:

çook mutlu ve huzurlu bir gündü çok şükür çok mutluyum .mutluyuz:8::8::31::31:

bide aklıma kışın gittiğimz salaş balık lokantası geldi ahşap masa ve sandalyeleri olan ağaçlar içindeki yer ve canım balık çekti:56:

piknikte o kadar köfte yedim halbuki:1:

kavak ağaçlarının hışırtısında gölge altında hamakta kestirdimm ohhh:32::32:

bide kendime bakım yapmalıyım .. ellerime felan bu akşam:12::12::12::12:

Son düzenleme:
Allahim isyan etmis gibi olmak istemiyoum ama gercekten biktim boyle insanlarin beni bulmasindan. Hayirlisi degilse cikarma karsima lutfennn :((

Allah temiz kalbin mükafatini veriyor çok şükür diye düşünüyorum...:16:

Oglum uyusun hemen yatmak istiyorum.
anne uyku bitti diyen dilli mi dilli kuzuma guluyorum :1: yerim seni annecimmmmmm,geveze oglummmmm

Az önce okuduğum forumdan anladığım kadarıyla, kimse hayvanlara gerekli önemi göstermiyorlar.Lütfen araba sürerken dikkat.. Ve Lütfen bu sıcak havalarda bir kap su koyun.

Bıdıkcan ,annen kundaktayken mi seni doğurdu ? :1: :1:

Son düzenleme:
şu an karanlık bir odada yalnız başıma kafamı dinlemek istiyorum.. Işten bunaldım hemde önceden severek gittiğim işten eve gitmek istemeyen ben şimdi işten nefret ediyorum.. Duvarlar üzerime üzerime geliyo.. Bi bunalıyorum ki anlatamam.. Psikolojim bozuldu... Sadece yalnız kalmak istiyorum sadece yalnız. Tek başımaa.. Herkesten uzak... Offfffffffffff :(

ALLAHım sen ınsanların kötüsünden,işlerın fesadından bızlerı koru her daim:14:

Başım dönüyor ve halsizleştim...Geciken adetim sonunda gelecek galiba.......

Back
X