• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Şu An Aklından Ne Geçiyor ?

Bedia Akartürk 1941 doğumluymuş..Kadın bildim bileli aynı..Hiç değişmedi yaa...30 yaş genç görünüyor maşallah...:44:Bu geçiyordu aklımdan işte...

Anneannemin ikizi gibi.:9:
Hatta bir tv programında İzmir'de yaşayan bir kardeşiniz var mı diye sormuşlar.
Alsancakta anneannemi tanıyan gören çoktur,onu da durdurup kardeşi misiniz derler.

Anneannemin ikizi gibi.:9:
Hatta bir tv programında İzmir'de yaşayan bir kardeşiniz var mı diye sormuşlar.
Alsancakta anneannemi tanıyan gören çoktur,onu da durdurup kardeşi misiniz derler.

Anneannene de maşallah..Kadın hiç 70 inde göstermiyor yaa..Biz 70 imizde nasıl olacaz acaba...Gerçi ben 30 uma geldiğimde saçlarım topuz ve bembeyaz olucak sanıyordum daha gençken ya....:)) O günlere dek ömrümüz yetecek mi Allah bilir...

Son düzenleyen: Moderatör:
Anneannene de maşallah..Kadın hiç 70 inde göstermiyor yaa..Biz 70 imizde nasıl olacaz acaba...Gerçi ben 30 uma geldiğimde saçlarım topuz ve bembeyaz olucak sanıyordum daha gençken ya....:)) O günlere dek ömrümüz yetecek mi Allah bilir...

Teşekkürler,bence senin de onlardan kalır yanın olmayacak. :)
Hiç göstermiyorsun sen de.
Ben malesef böyle olamayacağım. :/

Teşekkürler,bence senin de onlardan kalır yanın olmayacak. :)
Hiç göstermiyorsun sen de.
Ben malesef böyle olamayacağım. :/

Bilinmez ki bu canım....Bu yaşıma dek iyi olurum,2 sene içinde pıt diye çökerim..Allahın işi belli olmaz...Neden ben malesef öyle olamayacağım dedin ki...O da bilinmez....

Bilinmez ki bu canım....Bu yaşıma dek iyi olurum,2 sene içinde pıt diye çökerim..Allahın işi belli olmaz...Neden ben malesef öyle olamayacağım dedin ki...O da bilinmez....

Hiç küçük gösteremedim bu zamana kadar.:9:
Lisede herkesten büyük gösteren kızlar olur ya,onlardandım lakabım bile pek hoş değildi.:37:
19 yeni bitti kimse inanmıyor yaşıma.

'canım hadi buluşalım yarım saate hazırlanıp çıkarım dondurma ya da mısır alırız yürüye yürüye yeriz havada miss gibi.'
Ahhh tabi ya biz ayrıldık nerden çıktı ki bu buluşma isteği. off uzun zamandır bu kadar özlemedim seni, hatta özlememiştim ta ki bugüne kadar :14:

beni bu güzel havalar mahvedecek:ssz::14:

iri yarı, hantal gibi manaları olan kelime. kadınlar için kullanıldığında sevimsiz, sopa yutmuş gibi olan, cilvesi işvesi olmayan manasında kullanılır:kazulet:1:
..

geçen gün kelime oyununu izlerken sunucunun dahi pek hoşlanmadığını belli ettiği durum..

bayılıyorum bu yarışmaya:31::31:

Back