Popüler Konu Şu An Aklından Ne Geçiyor ?

Aynı insanların hem çok iyi hem çok kötü olduğuna dair şeyler duymaktan sıkıldım, kafam karman çorman oldu.

hayatimda diledigim bir kac dilek var onlarin kabul olmasini sabirla merakla bekliyorum ve bunlarin duzene girecegine ve dualarimin kabul olucagina inaniyorum

Rüyalarımı yazayım ben bir kenara ya, bir gün kitap/film falan yazarsam işime yarar kesin, acayipler :KK53:

Bu müzik iyi geldi. Gün olarak da fena değildi hani. Neden olmasın ki? :KK49:

Bu kararda ne kadar da geç kalmışım aslında. Hayatımda neden olduğu huzursuzluk öyle büyükmüş ki... Bu kötülüğü kendime nasıl yapabildim ben?

Neyse, çok şey öğrendim hayata dair. Tek kazancım bu.

Yarın 15 Nisan, yepyeni bir gün. Güzel planlarım var kafamda, onlara yoğunlaşacağım artık.

Hey, geliyorum ben!!!

Minnettarım her şeye. :KK36:

Güzellikler olsun Allah'ım n'olur. Ben gerekeni yapıyorum Sen de bana yardım et. . :dua: ah beklemek ne kadar zor. 😑

Ruhum daralıyor yine tartışmaları dinlemekten. Vallahi kardeşim yok iyi ki, böyle olurduk biz de muhtemelen, anne tarafıma bakıyorum tartışma, yanlış anlama, baba tarafına bakıyorum iletişimsizlik...
Başkalarıyla yalnız olmaktan daha iyi gerçekten yalnız olmak:KK200: Ailemle de çok yalnız hissettim zaten...

X