Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ölümlü dünyada neyin tribindesin ki? Hala ders almıyorsun,yok o beni kıskandı,yok o beni çekemiyor,ilişkiler bundan ibaret değil sadece.Mesela daha kolay kalp kırmaya başlamışsındır,mesela senin patavatsızlıklarına göz yuman insanları daha kolay harcamışsındır. Sonradan öğrendiklerinle bilmişlik taslamak bir de? Ama biliyorum ki bazı insanlar,kendini ezen pek takmayanların peşinden ayrılamıyor. Temizliğe benden başlamayacaktın.
Ön yargılardan, yanlış anlaşılmaktan, kendimi sınırlandırmaktan bıktım. Şöyle düşünmeden tüm içtenliğimle iyi niyetimle "rahat rahat" konuşabilmek istiyorum. Tek bir yanını gördüğünüz insanı hemen bir kalıba sokmayın. Takıyorum arkadaş, çok hassasım elimde değil, enerjim dibe düşüyor... Neyse olmayacak bir şey bu, dünya böyle(bende ayrı bir fazla ama niyeyse!?)... Hafifler belki zamanla sadece.