Popüler Konu Şu An Aklından Ne Geçiyor ?

Hic mi mutlu olamayacagim? Hep mi bir burukluk olacak?

Ön yargılar, empati yoksunluğu.. Duygularını, isteklerini, içinden gelenleri bir noktada herkes "elalem" lafına göre yaşıyor. Ne kötü. Sonra zincirleme olarak herkes kendine benzetmeye çalışıyor diğerlerini de. Hep bununla cebelleşiyorum... Yanlış anlaşılmaktan yılıyorum...

Bir de boya kalemleri alıp resim yapasım var

bi ruya gordum her anini hissettim yasadim sanki cok tuhaf.. hamileydim ve doğum asamasindaydim hastanede. sancıları acilari gerçekten hissettim yaşadım sanki cok tuhaf ama bi o kadarda mutlu oldum. Rabbim sen buyuksun hayirli zamanda hayirli saglikli sihhatli evlat nasip bize ve isteyen herkese.

Rüyam gerçek olmasın lütfen, doğru olmasın
Dua edip göreyim diye uyudum ama gördüğüm hiç hoş değildi...

En öz güvenli, rahat olduğum zaman ilkokuldu. Düşünmeme, tartmama gerek yoktu, herkes benim gibiydi.
Liseye geçtim, düşünmek zorunda kaldım, o günden beri yorgunum...

Şu yaşımda liseli kızlar gibi oldum.
Ne güzel şeysin sen aşk.
Hem uçuruyorsun hem yerin dibine sokuyorsun.
İnşallah hep mutluluk verirsin artık. Ve sonunda evlilik olur.

Topuklu ayakkabilar canimi okudu. Sabaha agrisiz uyanmak istiyorum.

Dunku haber iyi doping oldu benim icin.

Klişe olacak ama gerçekten yalnızlık en sadık dostum.
Ben bu hassaslıkla anca böyle rahat edebiliyorum.

Allah'ım uyuyamıyorum çok sıcak.
Klima açamıyorum herif terlemiş
Cam açamıyorum daha sineklik takılmadı minnoş atlar. Bi odaya da kapatmaya kıyamıyorum. Çıldır miyav çıldııırrr.

O dönüşüm olacak mı acaba bende? O sıçrayış...
Ben de bilmiyorum. Sadece bir şeyler iyiye gidiyor, bunu hissediyorum. Daimi mi geçici mi çok da önemli değil mi kesin hüküm veremiyorum şuan, kaygılı insanım zaten, hep "o" anı beklerim.
Rabbim sen büyüksün.
Bir işim olsa ve dikişi tuttursam gerisi olacak gibi hissediyorum...
Yine de benim için en iyisini sen bilirsin Rabbim...

Okuyacak tonla kitabim var. Hanimis benim kahvem?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…