Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
İyi ki kadınlar kulübü var...Bu kadar zor ve üzücü geçen bir günün sonunda burada vakit geçirip kafamı dağıtabiliyorum... Yoksa nasıl rahatlayabilirdim...
Emre Aydın yine vurmuş 12 den bak sözlere ya Durdu zamanım bir şey diyemedim Gitmek istedin ve gittin Aynı gökyüzünde, ayrıydı güneşin Söyle bari, iyi misin?
Burası soğuk, soğuk odalar Yoksun neye yarar örtünsem kat kat yorganlar aman Soğuk, soğuk olanlar Vurdum dibe kadar halimden yalnız uyuyanlar anlar
Soğuk, soğuk odalar Yoksun neye yarar örtünsem kat kat yorganlar aman Soğuk, soğuk olanlar Vurdum dibe kadar halimden yalnız uyuyanlar anlar
yarın ış var yıne.. :2: daha bakım yapmalıyım.. evdekı bayanlar düğüne gıttı evde kalan aç bır baba ve erkek kardeşı doyurmak zorundayım ama nasıl hıç bı fıkrım yok maç var dıyorlar odadan çıkmıcakmışım olduuu başkaaaaaaaaaaa
yahu yeni yemek yemiştik ama bizimkilerin canı da pizza çekmiş ee ne yapacağız şimdi iyi ki dedim az yiyeyim diye ısmarlayın gitsin ya yiyeceğim bana ne kime ne
Sevgilim iş yerinden erken çıkmış iyi ki bu gece diye düşünüyorum. Şu an evde. Günlük senle ben paketi de hallolmuş, akşam konuştuk 1 saat. Geceyi de uzun uzun konuşarak kapatırız, yarın beraberiz.