Popüler Konu Şu An Aklından Ne Geçiyor ?

Sabah 9 da kalmak zorunda oldugum bir gunde, sabahin 4une kadar the office’i izlemeseydim iyi olurdu. Ama eglendim, degdi. Ve ayrica iyi ki kalkmisim. Ne cok ozlemisim okul ortamini. Allah hayirlara nasip etsin insallah!

Bukadar gurursuz olma nolursun kalbim sevse bu kadar incitmez baskalarindan bu kadar rahat soz etmezfi kalbim

Evet biliyorum butun bu kapılmaların yalnızlıktan sevilmemekten sevildigini hic hissedememekten ama buda sevmiyor ki be gonlum kırıldıgınla kakdin bari daha fazla kırılıp incinme dokulme yaralanma zararin neresinden donsen kar

nefret..... çok sagliksiz bir duygu. gördüğün andan itibaren başlayan ve tüm gün süren mide bulantıları, alışık olmayan bir bünyeye verdigi huzursuzluk. ne olur su histen kurtulsam, daha ne yapmam lazim karsimdaki kisiye ona olan nefretimden kurtulabilmek icin bilmiyorum. belki de ona kotu davrandikca nefretim daha da korukleniyordur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…