• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Şu An Aklından Ne Geçiyor ?

Lotodan para çıksa, zengin olsam, alsam başımı bi süre güney taraflara bi yere tatile gitsem anacımla. Çocuğumu yurtdışında doğurup, hamilelik kilolarından ve stresinden arınıp evime dönsem, taş gibi bi anne olsam. Kocama da 'Sana kakayla, pikeyle, pepeyle, artık ne kadar garip isimli futbolcu varsa hepsiyle mutluluklar, ben kızımla takılıyorum artık' desem. O da çatlasa. :)

sınır oldum yıne nıkah vıdeomu ızleyıp 2 pislıgı gordum
nasıl bı ınsan platonık askının nıkahına gelebılır nasıl hala ask dılenebılır

ahhh

kriterlerime uygun değil demişsin acaba sen kaç kızın kriterine uyuyorsun??? pis şişko evde kalmış erkek kurusu :47::47::ssz::ssz::20: alıştık üzülmeye sende vur canım ne olacak yabancı değilsin:14:

ben nezaman anne olcam yaa :14: hastalıklar bitürlü peşimi bırakmıyor.. artık iyice umudum tükenmeye başladı :50:

arama motoruna the tunnel yazarken,hemen the tudors sevişme sahneleri çıkıyor,milletçe abazayız galiba hayret birşey :ssz:

ders çalışmalıyım
sözde ne giymeli ki şimdi
5 kiloda versem fena olmaz hani
şu kız da gıcık ediyor beni hey Yarabbim:ssz:

Mutluluğumun sonsuza kadar sürmesini...:nazar::12:

Herşeyin güzel olmasını istiyorum.
Tuhafım şu aralar.

şu yeni adamla sonun ne e olucak acaba ?ne ilginç ya bir hafta önce biri için ölen biten ben şimdi başkasını düşünüyorum .

Back