Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Öyle uzun bi derdim var ki, konu açarım diye notlara yazdım vazgeçtim.. kimse okumaz, küfrederler bu ne diye.. neyse yazdım rahatladım, önemli olan buydu..
Ben cok buyuk konustum tamam kabul ediyorum ama boyle bi aciyi haketmedim. Bugunlerin fragmanini gorsem tek kelime etmezdim. Pismanim ben ve bunu soylemekten nefret ediyorum. Ben cezami cektim yeter artik bitsin bu kabus.
İçimDen birşeyler koptu sanki. Ben ne büyük yanlış yapmışım ben kime kanmışım Allahım nasıl yanlış tanımışım. Bitti ,bitecek daha fazla umrunda olmadığım hergün binlerce yalanını gördüğüm biri için kendimi küçültemem. O büyük günahın bedelini bir ben mi ödemeliydim. Dün gece daha iyi anladım. Silkelenmenin zamanı geldi geçti. Ömrüm boyunca hakkımı helal etmiycem
Bi de kendine kraliçe demiş teyzem oyyy kiyamam bu minnosa boyle sevimli teyzelere bayiliyorum bi ara altin günlerine gidicem beraber fitne fucurluk yapip millete iftira atalim
Korkumu pazarlayacağı mı sandın? Tek başıma çıktım bu yola Sonuna kadar gideceğim İçim bıkmış olsa da, yolumdan dönmeyeceğim Korkmuyorum Hiç Korkmuyorum