Popüler Konu Şu An Aklından Ne Geçiyor ?

M -Moonlight

Benim öyle bir düşüncem yok da inşallah kendi kendine muhabbettimi başka yerlere çekip istediği olmayınca da hınç almaya çalışmaz, böyle olmayan da gördüm ama olanları da gördüm :)
Kırılgan bir insana hiç yaramıyor akrepler.

M -Moonlight

Aynen zor iş, kırılgan olmamalı ve taktiklerle idare etme yeteneği yüksek olmalı gördüğüm kadarıyla birlikte oldukları kişilerin.
Birlikteyseniz Allah yardımcınız olsun ayrıldıysanız da umarım atlatmanız uzun sürmez.. Yalan entrika varsa zaten boşverin.
Allah' tan hiç çekim yaşamadım bugüne kadar. Ama onlar beni buluyor maalesef :/

(bu arada burada sohbet ve alıntı yasak yakalanmayalım:) )

M -Moonlight eski sevgilim de şimdiki de akrep burcu.
ikisi de lokum gibi adamlar. ilki çok iyi insandır. iyi niyetliydi. tek bir yanlışı olmadı.
aşık olamadığımdan bıraktım. şu anki aşkım baya bi kurnaz, zeki biri. bağımlısı oldum adeta.
ama tanıdıkça her şeyini çözüyorsun. kurnazlık falan işlemiyor. hep ilgi alaka sevgi gördüm ikisinden de. ikincisi çok uğraştırdı beni vaktinde, bana alışana kadar zorlandım ama sonuçta her şey rayına oturdu çok şükür.
yani sen burçlara takma bu kadar.
çünkü inan hiç alakası yok. ben balık burcuyum mesela çok çektirdim erkeklere. halbuki balık çok naif bilinir ama öyle değil o işler. kişilik meselesi bu. her insanın da doğum haritası apayrı olduğu için hiçbir burç birbirine benzemez öyle. sen sevmeyen birine denk geldin demek ki. burca göre yorumlamak çok yanlış. çok insan tanıdım, tecrübeliyim. çıkarımlarım böyle.

utopikuye

Ben de diyorum bir bakayım ilk bölümüne en azından, sararsa izlerim zaten ama çok uzun olduğu için bir yerde bırakabilme riskim var yine :)
Prison Break' e başlamıştım gerçekten güzel ama o kadar soğukkanlı bir şekilde geriyor ki, çok gerildim bazen üzüldüm devamını getiremedim açıkçası. Başlamak isterdim tekrar ama detayları unuttum haliyle.

utopikuye
Aynen sıkılabiliyorum bazen, çok diri tutması merak ettirmesi lazım. Bir de of izlemem devamını getirmem lazım diye düşünüyorum. Ben de şu da var yarım bırakıp en baştan izleyince her şeyi hatırlamaya başlayacağım için boşa vakit harcayıp sıkılacağım gibi geliyor, kitaplarda da yapıyorum bunu geri dönmek zor geliyor, sıfırdan başka bir şeye başlamak daha cazip geliyor çoğu zaman. Çok nadir bir şeyleri tekrar izlerim, mesela Harry Potter :)
Bakalım nasıl bulacağım..
Teşekkürler tavsiye için :)

Yap,yap,yap,yap,milyonlarca kez iyi şeyler yap. Bir kez yapma; o zaman karşındakini tanıyorsun. Nankör mü değil mi diye. Herkes herkesin içinde bişeyler söylene hakkı buluyor sana. Cünkğ herşeyi yapınca eşşek gibi yükleniyorsun tüm sorunlulukları ve herkesin nazını... ne çiğ süt emmiş insanoğlu.. ama aklıma peygamber efendiniz (s.a.v) geliyor. O bile Allahın sevgili kuluyken ne imtihanlar görmüş. O yüzden ya sabır; sabrın sonu selamettir ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…