• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Şu An Aklından Ne Geçiyor ?

İnsan ilişkilerinde bir şeyi direkt söylemek yerine sırf gönül koyulacak yanlış anlaşılacak doğru görülmeyecek falan diye "idare etmeye çalışmaktan" dolambaçlı yollara girmekten hoşlanmıyorum, kendimi çok kasıyorum, geriliyorum, bazen beceremiyorum da. Off... Zorunluysa gerekliyse neyse de...
Bana kaldığında hiç bulaşmamaya çalışıyorum böyle "idare etmeli" durumlara zaten, sevmiyorum hem kendimi kasmaktan hem samimiyetsiz enerjiden hoşlanmıyorum, negatif yükleniyorum. İnsanlara yakın olmama nedenlerimden biri de bu sanırım. Ama şuan zorunda bırakılıyorum başkaları tarafından, yeter yapmıcam deyip direkt söylesem olay olacak.

İş hayatı da bundan sıkıyor sanırım, sürekli bir diken üstü haller.

Yanlizliktan korkarken şimdi yapayalnız sonunu hiç bilmediğim bir yolda tek başıma yürüyorum ne kadar da korkardim aslında konuşacak tek bir kimsem bile kalmazsa diye şimdi duvarlara bakar oldum.. Gücümü kaybediyorum bazen neden ben diyorum neden ben mutlu olamıyorum neden yanımda konuşacak kimsem yok bazen yakın sıkı arkadaşları görüyorum kıskanıyorum birbirini yanlız bırakmayan sahip çıkan aileleri görüyorum kıskanıyorum keşke diyorum benimde öyle arkadaslarim ailem olsa keşke sırtımı yaslayacagim desteğini alacağım biri olsa yanımda erkekler hepsi aynı yok kıskançlık yok öyle böyle kadınların özgürlüklerini kisitlamaktan başka ne halta yarıyorlar ki iki güzel söze kaniyorum çünkü kimse bana yakın olmadı yada hiç arkadaşım olmadı ailem olmadı beni önemseyen yanımda olan aslında tek başına daha güçlü olurmuş insan ama ben bazen yoruluyorum sanırım insanların hep çıkarları var kimisi yakın görünüp kullanıyor kimisi işi olunca arıyor işi olmayınca ne haldesin umrunda olmuyor neden benim karşıma da birtane beni düşünen herzaman yanimda olan bir dost arkadaş abla anne çıkmıyor oysaki ben canımı veririm öyle olsalar onları hiç üzmem hep yardımcı olurum yoruldum artık hergece gözyaşlarımi yastığıma dönmekten ömrümün yarısını neden böyle kötü yaşadım neden boş yere sarfettim onca günü ayı yılı neden ben boyleyim.....

Allahım neden bunu bana reva görüyorsun bu kadar acı çekmeye hakkedecek ne yaptım al canımı yarabbim al dayanamıyorum şu yağmurlar yüreğime yağıyor üşüyorum yalnızım mutsuzum hiç mi dürüstlüğü haketmiyorsun hep mi kalleşlik bana içim çürüdü düşünemiyorum sıcak bir ele temiz bir yüreğe çok ihtiyacım var uykular haram rüyalar kabus yüreğim dayanmıyor artık kalbim çok acıyor....

Meger ne bos seyleri dert ediyormusuz simdi insanlar anlatiyorda tebessum ediyorum cunku okadar bos geliyorki bna biliyorumki ona da birgun bos gelecek bu dunya ama ölume bes kala ama yakinda...

Back