• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Şu An Aklından Ne Geçiyor ?

Duygularım, karar mekanizmam altüst oluyor senle konuşurken.
Keşke, keşke birebir görüşebilseydik, her şey daha net olurdu...
Şuan hep bi yarım kalmışlık oluyor.
Doğru yaptığımı bilmeme rağmen bu duyguyu yok edemiyorum.
Hep aklıma gelecekmişsin gibi.

Hiç takmayan insanlar evlenip çoluk çocuğa karıştı ben hala yerimde hayır evlilikte bir halt yoktur babaannem diyeli deli.misin kocaya varican diye dert dert dert. Ama ben bir hayatı paylaşmanın sıcaklığını istiyorum be. Para pul dünyalarda gözüm yok çok klasik ama pembe panjurlari olmasa da olur onunla bir yuva ama ikinsam da patlasam.da olmuyor bazen acayip kıskanıyorum çekemiyorum herşeyi yolunda gibi görünen insanları. Görünce hayat size güzel. Evet biraz isyan gibi sonra da bunları düşündüğüm için utanıyorum kendimden işte

gençlerin son zamanlarda çokça okuduğu popüler kitapların les ve bir çöp ten ibaret oluşu canımı sıkıyor
hepsinde bir flört şiddeti normalleştiriliyor ve ovuluyor
biz bir yerden yapmaya çalıştıkca toplum diğer yerden bozuluyor
Allahım ne yapacağız elimizden gelen hiçbir şeye yetmiyor gelecek nesiller icin
onulmaz yaralar oluşuyor

Şuan aklımdan ne geçiyor biliyor musunuz? pişmanlıklarım,keşkelerim keşke yapmasaydım dediğim şeyler.Hayat zaten bu değil mi ? Anın kıymetını bilmemek umursuzca davranmak ve kalp kırmak işte bunlar dedirttiyorlar keşkeleri.Şuan aklımdan artık hayatında olmadığım birisi geliyor ve her şeye rağmen umudumun tükendiği geliyor.Artık veda etme vaktının geldiği geliyor benimde birşeyleri ardımda bırakmak zorunda olduğum geliyor. çok üzgünüm.

Çok yorgunum sınava çalışmadım ödev yapmadım sanki ben üniden değil üni benden mezun olacak okula gidesim yok rapor alıp sınava girmesem ödevi mail atsam yarın kızlar piknik yapacaktı gidecektim ama istemiyorum insanlardan koptum iyice nasıl anı yaşıy cam ben şu şükürsuzlugum suursuzlugum ve safligim hayatı zindan ediyor bana be

Back