Popüler Konu Şu An Aklından Ne Geçiyor ?

Rabbim bana enerji ver.. Olmuyor böyle atak yapamıyorum. Lütfen...

Bir de rüyalarımdan çok sıkıldım, aklımın ucundan geçmeyen ya da tanımadığım insanlarla garip rüyalar görüyorum ya da kötü rüyalar görüyorum. Zaten o gerçekleşen rüyamdan sonra korkuyorum.

Hic beklemedigim ters kose sorular karsisinda mal mal cevap vermekten nefret ediyorum. Yani neler denebilirdi ne guzel laflar koyulabilirdi, ben ne sacmaladim ya.. Onu da deseydim bunu da vursaydim sunu da yapistirsaydim. E aklin nerdeydi gerizekali konussaydin iste. Simdi tavani izlersin bos bos. Hrrrrrr sinirim cok bozuk ya neden boyle sevimsiz bi gun oldu hic geregi yoktu kabul etmiyorum bugunu delete

Her yorgunluk geciyor da ruh yorgunlugu gecmiyor. Cok yorgunum. Gunlerce aylarca yillarca uyumak istiyorum. Hayattaki surem doldugu gun uyanmak dunyaya son bir kez bakmak istiyorum sadece. Ben niye boyle oldum bilmiyorum. Rabbim bin sukur sana. Isyan etmiyorum. Sukurler olsun her seye. Ama ben cok yorgunum. Yalniz senin anlayacagin kadar yorgunum Rabbim. Yalniz senin anlayacagin kadar. Yalniz senin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…